Manuela Koek wint een mooie tekst van In Orde Tekst & Advies

Manuela Koek wint een mooie tekst van In Orde Tekst & Advies

By |2016-10-14T10:41:46+00:0011 maart, 2014|Reacties uitgeschakeld voor Manuela Koek wint een mooie tekst van In Orde Tekst & Advies

Manuela Koek

Op de ViZi-bijeenkomst van 5 maart in Meetz stond Petra Teunissen vijf minuten ‘in the spotlight’ met haar tekstbureau In Orde Tekst & Advies. Zij bood een uur gratis tekstschrijven aan, in ruil voor de beste foto van de avond. De PR-commissie van ViZi vroeg namelijk aan de gasten: wat vinden jullie dé essentie van Netwerk ViZi? En vooral: op welke momenten ervaren jullie het ViZi-gevoel? Maak daar een foto van en stuur deze op. We kregen mooie en ludieke plaatjes binnen. Barbara van der Keur van Studio Rabarber maakte er een vrolijke collage van, die je bij het verslag en op Facebook vindt.

De beste foto kwam van Manuela Koek van Ricard uitgeverij en groothandel Wenskaarten & Cadeaukaartjes. Manuela heeft duidelijk een goed oog voor de combinatie van tekst en beeld. Ze schreef erbij: “Voor het ultieme ViZi-gevoel: de introducés zijn er klaar voor om lid te worden.” Op haar foto zien we een aantal dames die enthousiast met elkaar in gesprek zijn. Voor hen staat hét symbool van een bloeiende ondernemer: een stralende narcis. En de gieter, waarin de narcis staat, verwijst naar de dagelijkse inspanning die nodig is om je bedrijf te laten groeien. Netwerkcontacten en inspiratie zijn voor een ondernemer net zo belangrijk als water voor bloemen. En daar kan ViZi je mee helpen. Gefeliciteerd, Manuela! Petra gaat een mooie tekst voor je schrijven.

About the Author:

Roos Anemaet
Ik help ondernemers meer kleur aan hun bedrijf te geven door ze te laten communiceren op basis van hun identiteit. | Ook voor ViZi ben ik als bestuurslid verantwoordelijk voor de communicatie.

No Comments

 1. Manuela Koek 11 maart 2014 at 16:09

  Dit was een leuke verrassing dat ik gewonnen hebt !
  Met deze foto wilde ik de essentie van Netwerk ViZi vast leggen en dat is blijkbaar gelukt.
  Geweldig…. ik kijk uit naar de mooie tekst van Petra Teunissen; In Orde Tekst & Advies.
  Ik heb er alle vertrouwen in!

  Zonnige groeten,
  Manuela Koek