handboek-voor-wereldburgersEsther Jacobs geeft woensdag 19 maart om 19.00 uur een lezing bij Based-inn in Barendrecht. Leden van ViZi zijn van harte uitgenodigd de lezing van deze interessante vrouw bij te wonen.

Esther Jacobs (1970) werd bekend door haar inzamelactie Coins for Care (€ 16 miljoen voor goede doelen rondom de invoering van de euro) en als deelnemer aan Expeditie Robinson 2005. Over haar ervaringen schreef ze o.a. de boeken “Wat is jouw excuus?” , “Wat is jouw droom?” en “Heb jij al een foute man?”. Momenteel werkt ze aan het “Handboek voor Wereldburgers”. Sinds Coins for Care is ze honderden keren geïnterviewd over je dromen achterna gaan en meer bereiken met minder middelen. Ook was ze te gast bij tientallen radio- en TV shows in binnen- en buitenland (o.a. bij Pauw en Witteman, Barend en Van Dorp en TVL België). Esther studeerde aan Nyenrode en is motivational speaker voor grote bedrijven als KLM en Philips. Ze wordt ook wel de “no excuses lady” genoemd omdat ze overal uitdagingen ziet in plaats van problemen. Esther reisde door meer dan 100 landen, ze werkt slechts enkele maanden per jaar en verdeelt haar tussen Amsterdam, Mallorca en Curaçao, waar haar eigen “foute man” woont.

Based-inn is gevestigd op Bijdorp-Oost 5, 2992 LA Barendrecht. Stuur een mail naar barendrecht@based-inn.nl om je aan te melden.