Deze ViZi app gaat de nieuwsbrief en Eventbright vervangen om zo de betrokkenheid en professionalisering binnen ViZi te vergroten. De app levert vele voordelen op: nieuws kan sneller gelezen worden, aanmelden en afmelden voor een event is in één klik gedaan, je hoeft nooit meer op zoek naar inloggegevens en je legt heel snel contact met andere leden.

Hoe te beginnen:
1) Zoek in de App Store of Google Play naar VIZI (duidelijk herkenbaar aan het logo) en download de app.
2) Start de app op en log eenmalig in. Dit doe je met het emailadres waarmee je bekend bent bij ViZi (dit is heel belangrijk!)
3) In je mailbox ontvang je nu een mail van no-reply@businessclubapp.com met de titel: Activeer uw deelname aan de Businessclub App. (Deze kan soms ook in de spam map zitten!) Op deze mail is ook te zien met welke telefoon je de aanmelding hebt gedaan bij de app.
4) Klik op ACTIVEER en de app is klaar voor gebruik!

Het is in de app niet mogelijk om zelf aanpassingen te maken. De komende tijd zullen wij er alles aan doen om de app te vullen. Zijn er zaken die aangepast dienen te worden of wil je niet in de app met je naam of foto geef dat dan door aan Lisette: secretariaat@netwerkvizi.nl

Wij hopen dat jullie net zo enthousiast zijn over de app als wij!