Keynote of break-out

Voor het event zijn we op zoek naar 4 vrouwen voor een Keynote en 6 voor een break-out sessie. We zullen dus een selectie moeten maken uit het aantal aanmeldingen. De sprekers (keynote of break-out sessie) moeten passen bij het thema, binnen de programmering, binnen ons budget & binnen onze doelstelling met betrekking tot inclusiviteit. Wij streven naar een bereik dat verder gaat dan Rotterdam en omgeving. Om dit te bereiken is het belangrijk om sprekers uit heel het land een podium te bieden. Wij zoeken dus niet alleen sprekers uit Rotterdam.

Hoe mooi is het als we sprekers die een mooie afspiegeling vormen van de diverse culturen binnen onze samenleving een podium kunnen bieden? Dus ook vrouwen met een niet westerse achtergrond die niet alleen een ander geluid laten horen maar ook hun achterban willen en kunnen empoweren.

Empower Women Event

Het is een event met maximaal 200 bezoekers. Hiermee is het een toegankelijk event waar iedereen elkaar kan spreken en kan netwerken in een intieme setting. De vrouwen die naar ons event komen, mogen niet in de anonimiteit van de massa verdwijnen. Het biedt de ultieme mogelijkheid om te verbinden. Het is een dag van inspireren en geïnspireerd worden. Het event is bewust te groot om klein te zijn en te klein om groot te zijn. Kernwoorden zijn: verbinden, inspireren & motiveren, leren en kruisbestuiving. Door het intieme karakter is het vrijwel onmogelijk om aan het einde van de dag naar huis te gaan zonder dat er nieuwe connecties zijn ontstaan die het verschil maken. Nieuwe connecties die jouw business een boost geven of de accelerator blijken te zijn voor jouw carrière. Jij als spreker hebt de mogelijkheid om het verschil te maken voor de vrouwen in de zaal. Cool toch!

Voor wie is dit event?

Vrouwen die zichzelf en de ander de volgende stap gunnen, zijn onze doelgroep. Dit kunnen ondernemers zijn en vrouwen in loondienst. Vrouwen die opereren of willen opereren vanuit hun eigen kracht. Vrouwen die geïnspireerd willen worden of zelf willen inspireren, heten we van harte welkom op het event. Hoe mooi is het als we jou als spreker zien genieten van de inspiratie die je terug krijgt van de zaal die jij op dat moment inspireert met jouw bijzondere verhaal.

Wil je meer informatie of je aan te melden als spreker? Ga dan naar de website van Empower Women Event.
Let op: deadline van aanmelden is 15 september 2021