Ik hou niet van net niet. Ik hou van ‘YES, DIT IS HET HELEMAAL!’.
Dat is de meerwaarde van een interieurspecialist.


Je bent al langere tijd op zoek naar een gave, nieuwe bank. Je loopt een woonwinkel in en ja hoor, daar staat hij te stralen… jouw bank! Prachtige kleur, hij zit meteen goed en de prijs is wat jij hem meer dan waard vindt.

Twaalf weken later wordt de bank bezorgd. Eindelijk! Hij is nog steeds heel gaaf, precies zoals je hem in gedachten had. De bezorgers zijn weg, de bank staat op zijn plek. Maar… er klopt iets niet. Je kunt je vinger er nog niet opleggen, maar je euforische gevoel verdwijnt al een klein beetje naar de achtergrond. Is het de maat? Of toch de kleur? Je kleed ziet er echt anders uit bij deze bank. En die bijzettafels… daar moet toch ook maar iets nieuws voor komen. O ja en nu de bank anders staat, heb je ’s avonds geen verlichting meer op de juiste plek. Daar had je even niet aan gedacht.

Weg blijdschap over die geweldige bank.

Gun jezelf een goed interieurplan

Was je je interieuravontuur gestart met een goed doordacht interieurplan, dan had je euforische gevoel over die prachtige bank – en de rest van je interieur – aanzienlijk langer aangehouden.

Ik streef ernaar mijn opdrachtgevers minimaal voor de komende paar jaar dagelijks blij te maken.

We starten met het in beeld brengen van de indelingsmogelijkheden van een ruimte – en dat zijn er vaak meer dan je denkt. Ik maak een goed kleurenplan en adviseer over het materiaalgebruik dat past bij jouw gezinssituatie en praktische eisen. Vervolgens bepalen we concreet welke meubels, verlichting, vloer en raamdecoratie er het beste bij dit plan horen.

Start je interieuravontuur met een goed doordacht plan, dan heb je aan het einde van de rit

 • Jarenlang dagelijks plezier van je keuzes
 • Geen spijt van je aankopen
 • Een huis dat past bij je levensfase en manier van leven
 • Een interieur dat af is en samenhang heeft
 • Een trots en warm gevoel als je thuiskomt of bezoek ontvangt
 • Geen overschrijding van je budget

Shoppen als sluitstuk

Waar de meeste mensen gaan inrichten vanuit één of meerdere aankopen, draai ik het graag om. We maken samen eerst een goed doordacht interieurplan en shoppen als sluitstuk. De spreekwoordelijke kers op de taart. Je weet dan precies wat je nodig hebt, om tot een geweldig eindresultaat te komen. Het proces naar de inrichting toe is al een feestje vol voorpret, want je weet waar je naartoe werkt met elkaar.

Wat zijn jouw redenen om interieuradvies te vragen?

 • Ik wil graag verrast worden door jouw creatieve ideeën
 • Ik ben bang de verkeerde keuzes te maken
 • Jij ziet vast mogelijkheden die ik zelf niet zie
 • Het aanbod is zo groot dat ik niet weet wat ik moet kiezen
 • Ik wil graag dat mijn interieur een mooi geheel vormt
 • Ik wil het maximale uit mijn (kleine of grote) ruimte halen
 • Ik heb geen tijd of zin om allerlei winkels af te gaan
 • Anders, namelijk …. (ik hoor het graag!)

Ontdek de verborgen talenten van jouw woon- of werkruimte

Je wist het nog niet, maar ook jouw woning of werkruimte heeft verborgen talenten. Misschien is het veel ruimer dan je al die tijd dacht, staat die diepe kleur op de wand eigenlijk heel gaaf of had je nooit gezien dat de meubels veel beter tot hun recht komen als we ze zo neerzetten.


Ik ben Brenda Schram, professioneel interieurontwerper uit Moordrecht (tussen Gouda en Rotterdam). Ik creëer sfeervolle en persoonlijke interieurs voor (nieuwbouw)woningen en kleinschalige werkplekken. Ik houd je hoofd koel, geef handige tips en begeleid je, van ontwerp tot realisatie.

Heb jij een ‘net niet’ gevalletje in je interieur of wil jij een nieuw interieuravontuur goed starten?
Ik help je graag snel op weg naar jouw ‘YES, DIT IS HET HELEMAAL!’ gevoel!

Bel of app me op nummer 06 -11 72 46 01 of stuur me een mailtje info@binnenhuisontwerp.com.  Bekijk op je gemak mijn website www.binnenhuisontwerp.com en vertel me vrijblijvend waarom jij overweegt interieuradvies te vragen. Ik help je graag! Samen komen we verder.

Tip: twijfel je over de maat van een nieuwe bank, tafel of kast? Zet met schilderstape of opengevouwen kranten de maat en vorm uit op de vloer of tegen de wand. Zo krijg je al een aardig beeld van de afmeting van het meubel en de ruimte die je overhoudt om er goed omheen te kunnen lopen.