Healthy Summer Vibes in de Peerdegaerdt

Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Op 21 juni luiden we de zomer op een zonnige en gezonde manier in. Het ViZi Zomerevent heeft dit jaar als thema gezond (ondernemen). Naast een gezellige borrel en heerlijk diner geven we ondernemende ViZivrouwen, die iets doen of hebben met het thema gezondheid, de mogelijkheid zich op onze gezondheidsmarkt te presenteren.

Wat kun je doen?

Denk bijvoorbeeld aan het geven van een korte voet- of rugmassage, een korte meditatieworkshop of yogasessie, het aanbrengen van een lekkere gezichtscrème… kortom alles wat het leven van hardwerkende ViZivrouwen wat aangenamer (en gezonder) kan maken.

Wil je meedoen aan de gezondheidsmarkt, stuur dan je aanmelding naar info@firmafuif.nl of secretariaat@netwerkvizi.nl. Je kunt aanmelden tot en met vrijdag 16 juni.

Over de Peerdegaerdt:

Geheel in het thema gezond houden we ons Zomerevent in De Peerdegaerdt. Dit is een bijzondere plek in de Hoeksche Waard voor de beleving van natuur en landschap, met een karakteristieke hoogstamboomgaard uit 1915 vol oude fruitboomrassen, een schitterende wandeltuin van Mien Ruys en een natuurlijke moestuin. En dat we hier gaan genieten van een verrassend natuurlijk diner, met verse producten van het seizoen, is niet meer dan logisch! Adres Landgoed de Peerdegaerdt, Kruisdijk 4B in Strijen.

Het programma

18.00 uur : Ontvangst
18.20 uur: Welkomstwoord & opening ‘gezondheidsmarkt’
19.00 uur: Start diner
22.15 uur: Einde programma

Introducees zijn welkom

Ben of ken jij een ondernemende dame uit Ridderkerk, Albrandswaard, Barendrecht of de Hoeksche Waard? . Kom genieten, maak kennis met de ViZi-vrouwen en ontdek welke mooie samenwerkingen ViZi voor jou kan brengen.
Voor dit Zomerevent betaal je als introduceé € 35 per persoon Leden van ViZi nemen kosteloos deel.

Aanmelden voor het evenement

Wachtwoord: zomerevent