Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Ken jij de magie van de djembé al? Nee? Dan moet je op het zomerevent aanwezig zijn. Als je de magie al wel kent, weet je dat je dit niet wilt missen!

Workshop djembé

We beginnen de avond namelijk met een workshop djembé onder leiding van Eef Bresser. Het samen spelen op de djembé maakt iets los bij veel mensen. Men ontspant zichtbaar en de drukte van alledag maakt plaats voor genieten in het moment. Dé ideale manier om een drukke werkdag meteen los te laten en een ontspannen avond te hebben. Zodra meer mensen zich tegelijk ontspannen, ontstaat er ruimte voor plezier, plezier met elkaar. Samen djembé = (samen) plezier = verbinding. Waar mensen zich verbinden, ontstaat vanzelf verdieping, verdieping in het contact. Want hoe leuk is het om je buurvrouw helemaal los te zien gaan op de djembé, terwijl je dat niet achter haar gezocht had!

Heerlijk eten

Na “los getrommeld” te zijn, wacht er een heerlijke vegetarische BBQ op ons, thema wereldkeuken. Na het eten praten we lekker verder bij het kampvuur onder begeleiding van muziek. Er is gelegenheid om te overnachten, in een chalet, pipowagen of caravan. De kosten hiervan komen voor eigen rekening. Zelf je tentje meenemen mag ook.

Dit jaar vindt het zomerevent plaats op 29 juni. Op het terrein van Land van Es ontmoeten we elkaar op een, hopelijk, zwoele zomeravond.

Programma:

17.30 uur Ontvangst met drankje en hapje
18.00 – 19.00 uur Djembé workshop
19.15 – 20.45 uur Vegetarische BBQ
20.45 – 22.00 uur Bijpraten

Parkeren

Parkeren kan op het naastliggende weiland, volg de bordjes P. Het event vindt plaats op een buitenterrein, houd daar rekening mee met de keuze van je kleding en schoenen! Bij slecht weer is er het mogelijk om binnen te verblijven.

Introducees zijn welkom!

Wie breng jij mee naar dit geweldig slagvaardig en smakelijke event?
Hier zijn kosten van € 38,50 aan verbonden. Meld je introducees aan via een mail naar Lisa, met vermelding van hun naam, e-mail en mobiele nummer: secretariaat@netwerkvizi.nl

Overnachten?

Wil je blijven overnachten of daar meer over weten, meld je dan aan bij Gera van der Meer.

Ga naar de bovenkant