Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Bruisend zomerevent!

Op de langste dag van het jaar, 21 juni, sluiten we het eerste half jaar met ViZi-evenementen af met een bruisend zomerevent! Het belooft een geweldige avond te worden. En dit jaar is het nog eens extra feestelijk, omdat we ook het 10-jarig bestaan van ViZi vieren.

Wat gaan we doen?

Uiteraard een hapje, drankje en een dansje. Maar vanwege het 10-jarig bestaan hebben we wat extra leuke dingen gepland. Zoals een terugblik op die 10 jaar. En verder… nee, dat houden we nog even geheim!

Women to Watch

Natuurlijk vergeten we op dit event ons thema ‘Women to Watch’ niet. Hoe? Dat is een van die verrassingen. Kleed jezelf ‘summer chique’ en zorg voor schoenen waar je de hele avond op kunt dansen!

Hoe ziet de avond eruit?

We beginnen tussen 17.30 en 18.00  uur met een swingende start door House of Drums.
Om 18.00 uur is de officiële opening van het event. 18.30 uur: het zomerse buffet wordt geopend en rond 20.00 uur afgesloten met een bijzonder toetje. Om 20.30 begint de dansavond met om 21.30 uur een optreden. Aansluitend duurt de dansavond tot 23.00 uur.

Introducees welkom

Om ook andere vrouwen kennis te laten maken met ViZi zijn introducees van harte welkom. Zij betalen voor deze feestavond € 35,–. ViZi is voor alle vrouwen, zowel in loondienst als zelfstandig, dus neem je collega, zakenpartner of een onderneemster mee!

Meld je aan en mis deze bijzondere avond niet!
Leden kunnen zich aanmelden via de ViZi-app.
Introducees kunnen zich aanmelden bij Lisette Elich,
secretariaat@netwerkvizi.nl

Ga naar de bovenkant