Laden Evenementen

Zijn jullie, vrouwelijke professionals, er klaar voor om op de zomer te proosten tijdens een heerlijk ontspannen, culinair en muzikaal netwerkevent? Alle “geluk” ingrediënten; smaakvolle gerechten, verfrissende drankjes, onze en jullie energie zijn gemixt. We hebben dan ook echt een heerlijk event op de planning staan op een zomerse toplocatie! Dit event vindt plaats op De Wevershoeve, een kapitale boerderij uit 1770. Eén van de meest unieke plekjes in Rijsoord. Het sfeervolle restaurant ademt de authentieke sfeer van de antieke woonboerderij, in combinatie met de landelijke luxe van nu. Met een geweldig terras omringd door groen.

Heerlijk eten, muzikale verwennerij en meer

Tijdens een walking dinner laten we je proeven van de meest verrukkelijke gerechten en wordt de atmosfeer verder opgeladen door muziek. Wat dat is vertellen we nog niet.
Maar dit event biedt meer dan alleen heerlijk eten en muzikale verwennerij. Het is een unieke gelegenheid om op een ongedwongen manier te netwerken en wellicht mooie samenwerkingen aan te gaan voor een zomers project. Ook nemen we afscheid van 2 bestuursleden, het spreekwoordelijke stokje wordt doorgegeven. Op deze avond, kan je je laten inspireren door nieuwe ideeën, jouw eigen ervaringen delen en blijvende banden creëren die verder reiken dan de avond zelf.  En dit keer willen wij graag weten wat zijn nu jullie geluksmomenten tijdens een netwerkevent? Waar worden jullie gelukkig van, het eten, de omgeving, de mensen of het geheel? Leg het vast en stuur je beeldmateriaal naar: vizinetwerk@gmail.com Kortom, ons zomerse event belooft een avond te worden vol heerlijk eten, muziek en boeiende ontmoetingen. Mis dit unieke samenspel van culinaire verfijning en zakelijk netwerken niet. Reserveer snel je plek en maak je klaar voor een onvergetelijke zomerervaring!

Programma

• 18.00 uur ontvangst
• 18.30 uur opening door de voorzitter en aanvang avond
• 22.00 uur afronding van de avond
• 22.30 einde avond

– Er is voldoende parkeergelegenheid voor fiets en auto.
– Bij mooi weer zitten we volledig buiten dus denk aan een vestje/jasje voor verder op de avond.
– Dieetwensen en/of allergieën graag vermelden bij de inschrijving. We proberen hier zoveel mogelijk rekening mee te houden.

– Introducees betalen een tegemoetkoming in de kosten van € 45,-

Deelnemen als introducée

ViZi Zomerevent

We vragen aan jou, als introducée een tegemoetkoming in de kosten van € 45,-

0 Gaat
Laat weten of je gaat
Ga naar de bovenkant