Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Op dinsdagavond 18 februari 2020 zijn we te gast bij Hit – eten & drinken in Nieuwerkerk aan den IJssel. Vanaf 19.00 kan je een warm welkom verwachten.

Algemene Ledenvergadering

De avond start met de jaarlijkse algemene ledenvergadering onder leiding van onze penningmeester Sandra Dwarswaard. We blikken terug op 2019 en de financiën worden toegelicht.

Speurtocht naar verschillen

Vanuit onze diversiteitsgedachte willen we met elkaar een speurtocht starten. Een speurtocht naar de verschillen! We doen allemaal wat anders, hebben andere overtuigingen en verschillende gedachten over onze professionele invulling van het leven. Het zijn juist die verschillen die inspireren die je op andere ideeën brengen en die het gesprek sturen naar vernieuwing en verbinding.

We doen dit in kleine groepen die rouleren en verrassende vragen worden afgewisseld met intermezzo’s en kleine opdrachten. Dé perfecte manier om andere ViZi-dames beter te leren kennen en om de batterij op te laden met inspiratie en verfrissende ideeën. 

Programma

19.00 – Inloop met koffie en thee met iets lekkers
19.30 – ALV
20.00 – Netwerkspel: Zoek de verschillen
21.30 – Afsluitende borrel

Locatie

Hit – eten & drinken
Blaardorpseweg 1
2911 BC Nieuwerkerk aan den IJssel

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid op het terrein van de golfshop Golfplaza van de golfbaan Hitland.

Introducees zijn welkom!

Wie breng jij mee? Ga in je netwerk op zoek naar vrouwelijke professionals, managers, teamleiders, ondernemers en experts. Zijn zij ook op zoek naar inspiratie, verfrissende ideeën en nieuwe verbindingen? Hebben zij zin in een (netwerk)feestje met andere ambitieuze vrouwen? Dan zijn zij van harte welkom! Meld je introducees aan via de ViZi app of laat ze een mail te sturen naar Lisette: secretariaat@netwerkvizi.nl

Ga naar de bovenkant