Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

ViZi Tuinfestival. Vol smaak en passie de zomer uit

Yes! ViZi kan weer uitpakken! Met een evenement zoals iedereen dat gewend is van ViZi: een toplocatie, goed eten en drinken, een inspirerend programma en volop ruimte om nieuwe verbindingen aan te gaan en bestaande verbindingen te verdiepen.

Gezelligheid begint in de keuken

We zijn te gast bij Studio Meerema. Dé plek om bewust de zomer uit en fit de herfst in te gaan. Dat doen we tijdens een kookworkshop. Samen heerlijke verse gerechten bereiden en vernieuwende combinaties maken. Koken op vuur met houtskool en stoere oliedrums, maar dan anders. Geen grote lappen vlees, maar oer culinair. Het wordt een inspirerende avond vol smaak en passie. 

Introducees zijn welkom!

Wie breng jij mee? Ga in je netwerk op zoek naar vrouwelijke professionals, managers, teamleiders, ondernemers en experts. Zijn zij ook op zoek naar inspiratie, verfrissende ideeën en nieuwe verbindingen? Hebben zij zin in een (netwerk)feestje met andere ambitieuze vrouwen? Dan zijn zij van harte welkom! Meld je introducees aan via de ViZi app of laat ze een mail te sturen naar Lisa: secretariaat@netwerkvizi.nl
NB. De exacte kosten voor introducés volgen nog

Ga naar de bovenkant