Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Met vereende Krachten

We sluiten ons netwerk jaar af met “netwerken met een ster”. Dat wil zeggen dat we elkaar nóg beter leren kennen, of in ieder geval op een andere manier. Deze keer gaan we met elkaar aan de slag. Deze avond werken we gezamenlijk aan een project waardoor we elkaars werktalent ongetwijfeld gaan ontdekken.

Te gast bij …

Iedereen heeft wel eens gehoord van de Kunstuitleen Rotterdam, toch? Maar ben je er al eens geweest? En weet je wat ze allemaal organiseren naast het verhuren van kunst?

Nee? Dan is dit een mooie gelegenheid. Want we gaan naar de expositieruimte van de Kunstuitleen Rotterdam op de Goudse Singel. Sanne Hoogeveen zal ons ontvangen en iets vertellen over de verschillende programma’s.

Kunst & Klemtonen

En dan is het tijd voor iets anders. Bob Spaans, gepassioneerd tekstschrijver en groot bewonderaar van de Nederlandse dichtkunst, leert ons de kunst van het rappen. Maar pas op, rappen is niet alleen spreken op de maat van de muziek. Bob laat ons zien hoe je met woordspelingen en rijm een samenhangend verhaal kunt vertellen waardoor de luisteraars worden geraakt.
Dus, deze avond mag je niet missen.

Programma

• 19.00 – Inloop
• 19.30 – Opening
• 19.40 – Sanne Hoogeveen over de Kunstuitleen Rotterdam
• 20.00 – Kunst & Klemtonen workshop met Bob Spaans
• 21.00 – Napraten, netwerken met een hapje en drankje

Introducees zijn welkom!

Wie breng jij mee? Ga in je netwerk op zoek naar vrouwelijke professionals, managers, teamleiders, ondernemers en experts. Zijn zij ook op zoek naar inspiratie, verfrissende ideeën en nieuwe verbindingen? Hebben zij zin in een netwerk met andere ambitieuze vrouwen? Dan zijn zij van harte welkom! Meld je introducees aan via de ViZi app of laat ze een mail te sturen naar: secretariaat@netwerkvizi.nl

Ga naar de bovenkant