Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Actief netwerken & Toosten

Op donderdag 16 januari 2020 start er weer een knallend nieuw ViZi-jaar. Dit keer in cultureel centrum Cascade in Hendrik-Ido-Ambacht. Vanaf 19.00 uur is iedereen welkom en om 19.30 gaan we echt van start met het thema van de avond ‘Twenty in Twenty’. We eindigen de avond met een netwerkborrel waarin we toosten op een actievol 2020!

Twenty in Twenty

ViZi is nieuwsgierig naar jouw plannen voor 2020. Welk doel wil je behalen, waar ligt jouw focus op? Welke acties ga jij in 2020 nemen om ervoor te zorgen dat je de focus houdt en jouw doel gaat behalen? Tijdens het Nieuwjaarsevent gaan we met elkaar aan de slag om een persoonlijke actielijst voor 2020 op te stellen. Dit doen we onder de noemer Twenty in Twenty: 20 acties die je voor het eind van het jaar afgerond wil hebben. De acties op jouw lijst kunnen groot, klein, uitdagend, zakelijk maar zeker ook van privé aard zijn. Alles wat ervoor nodig is om focus te hebben en houden en je doel te behalen.

Neem een cadeautje mee!

Een nieuw jaar geeft weer volop gelegenheid om nieuwsgierig te zijn, te verbinden en (nieuwe) samenwerkingen aan te gaan. ViZi begint 2020 dan ook met iets kleins. Iets voor een ander. Iets voor elkaar Daarom brengt elke bezoeker van de nieuwjaarsborrel een cadeautje mee van maximaal € 15,- . Je schrijft je naam op een kaartje met een persoonlijke boodschap of wens voor de ander en doet dit aan het cadeautje. Wie weet wie jouw cadeautje krijgt…?? En wat voor mooie verbinding dit brengt voor 2020!

Introducees zijn welkom!

Wie breng jij mee? Ga in je netwerk op zoek naar vrouwelijke professionals, managers, teamleiders, ondernemers en experts. Zijn zij ook op zoek naar inspiratie, verfrissende ideeën en nieuwe verbindingen? Hebben zij zin in een (netwerk)feestje met andere ambitieuze vrouwen? Dan zijn zij van harte welkom! Meld je introducees aan via de ViZi app of laat ze een mail te sturen naar Lisette: secretariaat@netwerkvizi.nl

N.B. Behalve de kosten van het cadeautje zijn er geen kosten verbonden aan deze nieuwjaarsborrel.

Ga naar de bovenkant