Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Goede doelen event: Moedige Moeders

Ook dit jaar is er weer een goed doel dat we ondersteunen en stimuleren; de Moedige Moeders Hoeksche Waard. Op donderdagmorgen 16 mei gaan we kijken wat we voor deze moeders (en ook vaders) kunnen betekenen.

Wat zijn de Moedige Moeders?

Moedige Moeders Hoekse Waard zijn dappere moeders en vaders die door schade en schande wijs zijn geworden. Deze ervaringen willen zij delen met andere ouders/verzorgers die het beste willen voor hun kind en zo leren omgaan met hun verslaafde zoon of dochter. Veel ouders in de regio weten nog niet af van het bestaan van deze Moedige Moeders. Meer bekendheid is dus van cruciaal belang om meer jongeren te kunnen helpen. Er is geld nodig voor trainingen en cursussen, maar ook kunnen we als ViZi-vrouwen onze expertise delen en kijken waar we hen kunnen helpen!

Hoe ziet de ochtend eruit?

Om 9.00 uur ontvangst met koffie, thee en gebak op locatie bij Alpacake, Blauwesteenweg 5 3273LB Westmaas. Hier wachten vijf alpaca’s op je en krijgen we een rondleiding. We maken kennis met het mooie initiatief van de 20 Hofdames die twee keer per week bij elkaar komen en met Alpacawol breien en haken voor diverse goede doelen. Vervolgens komen de Moedige Moeders aan het woord.

– Rond 11.00 uur wandelen we van Alpacake over de monumentale Iepenlaan naar de Mariënhof, het oudste herenhuis (1597) van de Hoeksche Waard. Daar worden we ontvangen in de stal, maken we kennis met de runderen en vertelt Esther je alles over het boerenleven op de Mariënhof.

– Aansluitend is er een proeverij met producten van de eigen boerderij. Omstreeks 12.00 uur wordt het event op de Mariënhof afgesloten. Eventuele uitloop tot 13.00 uur.

 

Tip: er is niet veel parkeerruimte dus probeer met elkaar mee te rijden. Parkeren op het weiland of in de berm. Denk aan goede schoenen.

Introducees zijn welkom tegen een vergoeding van € 35,00 per persoon

Ga naar de bovenkant