Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Mix & Match

Het bedrijfsbezoek aan IVA is verplaatst naar september. Niet getreurd. We hebben op 17 mei voor jullie een ander evenement in gedachten: Mix & Match.
Maar let op, om dit event te kunnen realiseren, hebben we jullie hulp en input hard nodig. 

Vorm van de avond
We willen het online en offline netwerken mixen. Het idee is dat het bestuur de leden in groepen van 3 gaat matchen. Aan jullie de vraag om met elkaar bij 1 van de leden live af te spreken op maandagavond 17 mei tussen 19.00 en 19.15. Vervolgens haken alle groepen online aan.

Inhoud van de avond
We starten de avond met een leden quiz. Na deze avond weet je precies wat alle dames binnen ViZi doen in hun professionele leven en waar hun expertise ligt.
Daarna gaan we met elkaar in gesprek over het thema ‘Verbinding’, één van de kernwaarden van ViZi en tevens een absolute must om tot duurzame samenwerkingen te komen.
We zijn nieuwsgierig naar de individuele antwoorden op de vragen “Wanneer voel jij je verbonden?” en “Wat doe jij om waardevolle verbindingen te leggen en te onderhouden?”

Vooraf
Zoals gezegd, zonder jouw hulp en input gaat het niet lukken. Daarom willen we je vragen het volgende te doen:

  1. Je hier in de app aanmelden
  2. Eén vraag formuleren over jou en/of je werk. Bedenk daarvoor wat jij wilt dat de dames binnen ons netwerk in ieder geval van jou moeten weten? De vraag moet een meerkeuzevraag zijn met drie opties. Vergeet niet het juiste antwoord te markeren. E-mail deze vraag vóór 10 mei naar Simone van Lint, evenementen@netwerkvizi.nl
  3. Op 12 mei je mailbox extra scherp in de gaten houden voor de groepsindeling van de avond. Zodat je onderling kunt afspreken waar jullie elkaar live ontmoeten. Uiteraard met in acht neming van de geldende maatregelen.

Programma
• 19.15: Inloop
• 19.30: Opening Mix & Match
• 19.35: Leden Quiz
• 20.00 – 20.30: Thema-gesprek ‘Verbinding’

Ga naar de bovenkant