Laden Evenementen

We starten de avond met de ALV. Sandra neemt de cijfers van 2022 met ons door. En we kijken naar 2023. Daarna start de masterclass. Monique Londema en Miranda Hartensveld hebben voor deze ledenvergadering de workshop “Verdieping in JOUW financiële puzzel” ontwikkeld.

Van financiële puzzel naar passende plaat

Iedereen heeft wel een beeld van zijn leven wat door puzzelstukjes wordt gevormd. En zo heb je ook je financiële puzzelstukjes. Monique en Miranda gaan jouw helpen het plaatje compleet te maken zodat jouw financiële puzzel een passende plaat wordt.
Welke puzzelstukjes heb je dubbel (bijv. verzekeringen), welk puzzelstukje heb je maar past niet (meer) en waar is toch dat ene missende stukje? En als de puzzel dan op tafel ligt… is het resultaat dan naar wens of heb je ergens gaten en/of niet passende delen waarbij je merkt dat er toch wat extra actie nodig is.

Een interactieve avond met verdieping

Het wordt een interactieve avond waar je gericht aan het werk wordt gezet en je uiteindelijk met veel meer verdieping in je “Why, How & What” naar huis gaat. Zodat je thuis nog gerichter de diepte in kan gaan met jouw financiële puzzel door er zelf mee aan de slag te gaan.

Programma

• 19.00: uur ontvangst
• 19.30: openingswoord voorzitter
• 19.40: ALV door Sandra
• 20.00: Masterclass door Monique Londema en Miranda Hartensveld
• 21.15: netwerken, napraten en borrel

Introducees zijn welkom!

Ken jij nog ondernemende dames die de financiële puzzel compleet willen maken en daarnaast op zoek naar inspiratie, verfrissende ideeën en een uitbreiding van hun netwerk? Zij zijn welkom!
Meld je introducees aan via de ViZi app of laat ze een mail te sturen naar Lisa: secretariaat@netwerkvizi.nl

Locatie

Barendrecht, exacte locatie volgt zsm

Ga naar de bovenkant