Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

We starten de avond met de ALV. Sandra neemt de cijfers van 2022 met ons door. En we kijken naar 2023. Daarna start de masterclass. Monique Londema en Miranda Hartensveld hebben voor deze ledenvergadering de workshop “Verdieping in JOUW financiële puzzel” ontwikkeld.

Van financiële puzzel naar passende plaat

Iedereen heeft wel een beeld van zijn leven wat door puzzelstukjes wordt gevormd. En zo heb je ook je financiële puzzelstukjes. Monique en Miranda gaan jouw helpen het plaatje compleet te maken zodat jouw financiële puzzel een passende plaat wordt.
Welke puzzelstukjes heb je dubbel (bijv. verzekeringen), welk puzzelstukje heb je maar past niet (meer) en waar is toch dat ene missende stukje? En als de puzzel dan op tafel ligt… is het resultaat dan naar wens of heb je ergens gaten en/of niet passende delen waarbij je merkt dat er toch wat extra actie nodig is.

Een interactieve avond met verdieping

Het wordt een interactieve avond waar je gericht aan het werk wordt gezet en je uiteindelijk met veel meer verdieping in je “Why, How & What” naar huis gaat. Zodat je thuis nog gerichter de diepte in kan gaan met jouw financiële puzzel door er zelf mee aan de slag te gaan.

Programma

• 19.00: uur ontvangst
• 19.30: openingswoord voorzitter
• 19.40: ALV door Sandra
• 20.00: Masterclass door Monique Londema en Miranda Hartensveld
• 21.15: netwerken, napraten en borrel

Introducees zijn welkom!

Ken jij nog ondernemende dames die de financiële puzzel compleet willen maken en daarnaast op zoek naar inspiratie, verfrissende ideeën en een uitbreiding van hun netwerk? Zij zijn welkom!
Meld je introducees aan via de ViZi app of laat ze een mail te sturen naar Lisa: secretariaat@netwerkvizi.nl

Locatie

We zijn deze avond te gast bij Isero, dé groothandel als het gaat om hang- en sluitwerk, gereedschap, ijzerwaren en bevestigingsmiddelen, werkkleding en pbm’s. En ze doen nog veel meer; naast alle producten onderscheiden ze zich ook door hun uitgebreide productkennis. En ze vragen zich altijd af ‘wat kunnen we doen om uw werk slimmer, makkelijker of efficiënter te maken?’ Kortom een veelzijdig en nieuwsgierige onderneming!

Het pand van Isero zit op de Ceintuurbaan 197 in Rotterdam. Parkeren kan tegenover het gebouw.

Ga naar de bovenkant