Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Iedere dag ben je bezig met het opvoeden van je kind(eren). Meestal onbewust, tussen de bedrijven door. Of het nu gaat om je 3-jarige dochtertje die weigert te eten of over je puberzoon die z’n bed niet uit komt en heel de dag achter een scherm hangt. Meestal doen we maar wat als het op opvoeden aan komt.

Sta je er wel eens bij stil waarom je opvoedt zoals je doet? Ben je je bewust van welke opvoedstijl jij hanteert? En je partner? Heeft hij/zij dezelfde ideeën over het opvoeden van jullie bloedjes? Of hebben jullie er wel eens een verschil van mening over?

Tijdens de workshop Succesvol opvoeden gaan we kijken welke opvoedstijl jij hanteert. Waarom je zo opvoedt en wat de kwaliteiten van deze stijl zijn. Verder vertel ik je over dé opvoedstijl van nu en maak je een opvoedplan.

Deze workshop geeft genoeg stof tot nadenken en is een goede reden om er thuis samen met je partner weer eens bewust bij stil te staan.

Als scheidingscoach zit het onderwerp Succesvol opvoeden in mijn coachprogramma. Voor de Vizi Collegetour maak ik de workshop zo dat deze geschikt is voor alle ouders, gescheiden of gelukkig samen.

Bedrijfsnaam: Succesvol Scheiden Rijnmond
Workshop door: Carolien Roobol
Maximaal aantal deelnemers: 10
Wanneer: 01-10-2019
Tijd: 19:30-21:30
Locatie: Dorpsstraat 154C te Barendrecht
Aanmelden bij: info@succesvolscheidenrijnmond.nl

Ga naar de bovenkant