Mis het niet: Annemarie van Gaal op 22 november 2018

Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

“Succes ligt niet op de gebaande paden van opleiding en ervaring, maar daarbuiten”

Wie weet er meer over gezonde ambitie dan zakenvrouw en ondernemer Annemarie van Gaal! Zij is dan ook de gastspreker op het laatste event van het jaar en vertelt donderdag 22 november haar persoonlijke verhaal over ‘Gezonde Ambitie’, het jaarthema van ViZi.

En dat zal zeker niet zonder bevlogenheid, humor en zelfspot zijn. Want als geen ander weet Annemarie haar publiek te boeien en gepassioneerd te spreken over alle aspecten van het ondernemerschap, waarbij lef en innovatie altijd een grote rol spelen. Twee zaken waar wij als ViZi ook voor staan!

De ondernemerscarrière van Annemarie van Gaal begon in de negentiger jaren in Rusland, waar ze de grootste onafhankelijke uitgeverij van Rusland opzette. In 2000 verkocht ze haar bedrijf.
In Nederland is ze vooral bekend geworden door haar boeken en tv-optredens waarin ze inzette voor bewustwording in financiële zaken. Daarnaast is ze investeerder in verschillende bedrijven en ondernemingen.

Deze slotavond van 2018 staat in het teken van inspiratie en verbinding. We rekenen dan ook op heel veel leden en introducees om het echt een feest van nieuwe en oude ontmoetingen te maken. Alle vrouwelijke professionals, of je nu in loondienst of ondernemer bent, zijn welkom!

Kosten voor introducees zijn 35 euro per persoon.

Programma

19.00u: inloop met koffie/thee
19.30u: welkom en tipje van de sluier 2019
20.00u: Annemarie van Gaal
21.30u: netwerken met een hapje/drankje
22.30u: afsluiting

Aanmelden voor deze slotavond 
Wachtwoord: Vizi&Annemarie