Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Hét langste ViZi Slotevent ooit!

In het jaar dat alles anders is dan anders, kan het niet anders dat óók het ViZi slotevent anders is. Online. Dat is anders, maar zeker zo inspirerend! Meer dan ooit moeten we mee bewegen met de wereld om ons heen. En dat is spannend.

Loslaten, beetpakken, kansen zien, jezelf opnieuw uitvinden en motiveren.
In dat proces is het meer dan fijn om gelijkgestemden te treffen. Van elkaar te leren en elkaar te inspireren.

Kick Ass Business Coach

En wie kan ons daar beter bij van dienst zijn dan Veronique Prins?! Dé Kick Ass Business Coach voor ambitieuze professionals. Direct, druk, eigenwijs, gedreven, allergisch voor excuses, met een groot gevoel voor humor en een minstens zo groot hart. Een echte ‘lucky bastard’, zoals ze zichzelf altijd noemt.

Ze neemt ons interactief mee op haar reis naar succes. De hobbels en de bobbels, de doelen die ze stelde en hoe ze die jaar na jaar behaalde. Ze houdt ons de spiegel voor ten aanzien van onze eigen excuses en dat maakt dat we misschien af en toe ‘au’ roepen. Alles in een sneltreinvaart en met een hoog comedy-gehalte.

Met haar praktijk Je zaak voor Elkaar B.V. leert zij ondernemers hoe ze naast een kei in hun vak ook steengoede ondernemers kunnen zijn. Veronique heeft een bestseller geschreven, geeft online events en spreekt regelmatig op congressen. En dat doet ze op de manier die bij haar past: niet aardig, wel eerlijk!

Niet alleen avondvullend maar…

Ben je klaar voor een avond humor, inspiratie, netwerken, verbinding én een goedbedoelde en effectieve schop onder je kont? Meld je dan aan voor het ViZi slotevent op donderdag 26 november. Wij beloven je dat je verrast zult worden. Niet alleen op 26 november maar bijna vanaf het moment van inschrijven tot…

Introducees zijn meer dan welkom.

Gratis voor ViZi leden (aanmelding is verplicht). Kosten voor een introducee zijn zoals gebruikelijk € 35,-. Ook nu het online is?! Jazeker!
Zoals we al zeiden; we beloven dat je verrast zult worden. Letterlijk en figuurlijk! Daarom durven we te stellen dat het de investering dubbel en dwars waard is!
Ben je geen lid en ken je geen lid van Netwerk ViZi? Ook dan kun je deelnemen aan dit online klotevent. Stuur dan een mail naar secretariaat@netwerkvizi.nl

Meer weten over Veronique? www.jezaakvoorelkaar.nl

Ga naar de bovenkant