Slotevent ‘Kracht van diversiteit’

Laden Evenementen

ViZi: Kracht van diversiteit!

Dit wil je niet missen: het slotevent van ViZi met een lezing van Jitske Kramer over de ‘Kracht van Diversiteit’. Geen toeval natuurlijk. Netwerken is nieuwsgierig zijn naar de ander. Niet jezelf verkopen, maar jezelf verbinden en leren van elkaar. Daarom willen we de komende tien jaar met ViZi inzetten op diversiteit, in iedere zin.

Laten we ons openstellen voor vrouwen met andere functies, andere rollen, andere culturen, andere levensfasen.  Laten wij samen de verschillen zoeken en er ons voordeel mee doen. Zodat wij kracht vinden in elkaars gelijkheid.

Waarom is diversiteit zo belangrijk en wat maakt de verbinding tot een krachtig fenomeen? Deze vragen en nog veel meer worden op deze avond beantwoord door Jitske.

Wie is Jitske Kramer?

Ze is een corporate antropoloog en reist de hele wereld over om te leren van traditionele healers, leiders, verrassende innovators en willekeurige voorbijgangers. Culturele antropologie is de discipline die zich afvraagt wat het betekent om mens te zijn tussen mensen in organisaties en daarbuiten. Jitske is altijd op zoek naar manieren om sterke gemeenschappen te bouwen en onderlinge relaties te verstevigen.

In 2012 bracht ze Deep Democracy naar Nederland en verzorgt ze, samen met een team van instructeurs, vele trainingen in en ijzersterke lezingen en masterclasses naar de wereld van organiseren, samenwerken en leiderschap. Ze neemt je mee in verhalen die ruimte creëren voor nieuwe manieren van kijken en handelen. Gaandeweg wordt wat vertrouwd is vreemd. En wat vreemd is vertrouwd. Zo wil ze de slagkracht en resultaten van individuen en groepen verbeteren en de wereld gewoon een beetje mooier maken.

Wat anderen over Jitske zeggen

“Jitske Kramer is een van de beste sprekers van Nederland. Verbindend, heeft humor, is onbevangen en energiek. Ze prikkelt je om stevig na te denken en je stem te laten horen. Met flair en met lef zoekt ze de diepgang op. Op zoek naar verrassende nieuw inzichten en praktische toepasbaarheid. Verbindend en daadkrachtig.”

Meld je nu aan en breng introducees mee

Introducees kunnen zich aanmelden door een mail te sturen naar Lisette Elich: secretariaat@netwerkvizi.nl
De kosten voor niet-leden bedragen, voor dit event, slechts €35,-

Datum: maandag 18 november 2019

Locatie
: Stadsgehoorzaal, Schiedamseweg 51, 3134 BB Vlaardingen (Kijk voor bereikbaarheid en parkeren op: https://stadsgehoorzaal.nl/uwbezoek)

Programma:
19.30 uur: Ontvangst met koffie/thee
20.00 uur: Welkomstwoord
20.15 uur: Jitske over de Kracht van Diversiteit
21.30 uur: Napraten, netwerken en borrelen
22.30 uur: Afsluiting