Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Video is niet meer weg te denken uit de marketingmix. Met de huidige technieken kun je betaalbaar en eenvoudig een video maken. Hans Groenendijk van Groener Gras Producties vertelt ons hoe we met het gebruik van (online) video onze business versterken. Hoe je zelf een video maakt? Hoe je jezelf presenteert op video? En wanneer je video inzet? Groener Gras Producties maakt films om te informeren, te vermaken, te binden en te delen.

Alle aanwezigen krijgen van Groener Gras Producties een gratis videoconsult. Wil je een video laten maken, dan krijg je 20% korting. Tijdens deze avond wordt ook het nieuwe ViZi filmpje opgenomen, waarin plek is voor ViZi leden!

Programma

19.00 Ontvangst met koffie
19.30 Welkom door voorzitter Hélène Oosterhuis
19.45 Freek van der Valk, Van der Valk hotels & restaurants & exploitant Theater Het Plein
20.00 Korte pauze
20.15 Presentatie Hans Groenendijk, Groener Gras Producties
21.00 Netwerkborrel

Datum: 7 september van 19.30 – 22.30 uur

Locatie: Theater het Plein, Koningsplein 2, Ridderkerk

Parkeren: gratis op omliggende parkeerterreinen of in de parkeergarage naast het gemeentehuis.

Aanmelden of afmelden
Meld je vóór zondag 4 september aan via de website. Als je je aanmeldt, gaan we er ook vanuit dat je komt. Afmelden kan tot uiterlijk 2 dagen van tevoren via secretariaat@netwerkvizi.nl.

Introducé meenemen
Ken je een ondernemende dame uit Ridderkerk, Albrandswaard, Barendrecht of de Hoeksche Waard die nieuwsgierig is naar ViZi? Stuur haar deze uitnodiging, meld haar aan op de website en neem haar mee!

Aanmelden:

[gravityforms id=1 title=”false” description=”false”]

Ga naar de bovenkant