Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Run Bike Marathon

Zondag 25 september 2022 organiseert AV Spirit het leukste evenement van de Hoeksche Waard, namelijk de Run Bike Marathon (RBM). Hoe leuk is het om als ViZi leden met een aantal teams deel te nemen aan dit evenement, een perfecte combinatie van sportiviteit én gezelligheid.

Wat houdt het in?

Met een team van maximaal 4 personen leg je de afstand van 42,195 km al hardlopend en fietsend af. Iedere km wordt de loper gewisseld, zodat je 1 km hardloopt en dan 3 km fietst.
Wat neem je mee – broodjes en drinken voor onderweg, een JBL box mee voor de muziek en gaan!!!

Trainen

Iedereen traint op zijn eigen manier, sommige individueel, anderen met een loopmaatje. Als we weten wie er mee doet, wordt een groepsapp aangemaakt, zodat we elkaar op de hoogte kunnen houden van onze vorderingen. Afspraken om samen te lopen, zijn dan snel gemaakt.
Het doel is om 2 tot 3 keer een langere afstand van ca 20 tot 25 km te oefenen om de afwisseling fietsen en hardlopen te ervaren. Deze data worden op een later tijdstip vastgesteld.

Goede doel

Het goede doel is dit jaar Hospice Hoeksche Waard Zorg in Zuid-Beijerland. Bij de inschrijving van het team kunnen we onze bijdrage aan dit goede doel donoren.
Ook is het super als we tot het evenement nog andere manieren bedenken om zoveel mogelijk geld voor de Hospice op te halen.

Kosten

De kosten voor de inschrijving zijn € 40 per team, € 10 per persoon.

Sponsoring

Het is mogelijk om het evenement te sponsoren met onze bedrijfsnamen. Dit kan bijvoorbeeld met dranghekdoek of beachvlaggen. De kosten hiervan kunnen opgevraagd worden. Een combinatie van meerdere sponsoren op één doek is mogelijk.

Programma:

• 9.00/9.30 uur verzamelen bij Spirit
• 10.00 uur – start evenement
• 15.00 uur – Gezellig hapje en drankje ter afsluiting bij Spirit

Ga jij de uitdaging aan?

Aanmelden: bij Astrid Sinnema – via mail naar as@sinnemabe.nl of app op 06-51290927
Uiterste datum voor de aanmelding is 30 juni 2022

Ga naar de bovenkant