Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Nieuwjaarsevent: We are Women to Watch

Laat zien wie je bent. Iedereen is een ‘Woman to Watch’. Dat is het thema van ViZi voor het jaar 2019. Inspireren, geïnspireerd raken en een inspiratiebron zijn voor alle vrouwen.

De eerste kennismaking met dit thema is op maandag 14 januari 2019 in Het Kasteel van Rhoon. Daar verzamelen alle ‘kasteelvrouwen’ zich voor de feestelijke aftrap van het nieuwe ViZi-jaar waarin we ook ons tienjarig bestaan vieren. Het wordt dan ook een avond waar je nog lang en met veel plezier aan terug zult denken.

Wat gaan we doen?

De ontvangst is vanaf 19.00 uur met een drankje.

Om 19.30 is de opening met natuurlijk het welkomstpraatje door het bestuur en uitleg over het thema en het jubileumjaar. Aansluitend is er een verrassingsinterview (of meerdere) met… nee, dat zeggen we niet. Het is immers een verrassing. 😉

Om 20.00 uur beginnen we met de ‘Jeu du chateau’ teamquiz. In teams van vijf personen speel je mee in deze royale versie van de pub-quiz. Het winnend team krijgt een passende prijs en natuurlijk eeuwige roem!

Na de quiz en prijsuitreiking is het om 21.30 uur tijd voor de borrel en informeel napraten over de avond en de toekomstige activiteiten van ViZi in dit jubileumjaar.

Om 22.30 sluiten we de avond af en gaan we allemaal naar huis met een hoofd vol leuke ervaringen en een tas vol goodies van onze leden.

Meld je aan in de ViZi-app of, als je die nog niet hebt gedownload, via EventBrite. Het wachtwoord is: kasteelvrouwen

Aanmelden voor dit event kan tot 10 januari a.s.  Annuleren doe je ook via EventBrite.

 

Ga naar de bovenkant