Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Op woensdag 20 september 2023 zijn we te gast bij de nieuwe studio van Art&Soul by Katinka Tromp te Dordrecht. Naast het feit dat Katinka een zeer gewaardeerd ViZi-lid en een ‘ras-netwerker’ is, is zij natuurlijk vooral fotograaf en zakenvrouw.
Een mooie gelegenheid om meer van haar werk te zien en haar bezieling te ervaren.

Lancering nieuwe ViZi-app

Ja, je leest het goed. We krijgen een nieuwe ViZi-app: alle informatie, nieuwtjes en contacten op 1 plek. Netwerken wordt nóg laagdrempeliger én gemakkelijker. Stijn Brinkman zal de app kort toelichten en daarna kunnen we er gelijk mee aan de slag.

Netwerkverdieping

Uiteraard gaan we vanavond uitgebreid netwerken, maar deze keer anders dan anders. De prachtige portretten van Katinka vormen het uitgangspunt om je eigen netwerkgedrag te onderzoeken. Want hoe komt het, dat je op de een makkelijker afstapt dan op de ander? En wat gebeurt er als je jouw eerste indruk niet leidend laat zijn in een gesprek? Hoe krijg je meer verdieping in een netwerkgesprek? Beelden zeggen meer dan woorden. En praten over die beelden kan ons verrassend dicht bij elkaar brengen. Dus zorg dat je erbij bent!

Programma

19.00 uur Ontvangst met koffie en thee
19.20 uur Opening door de voorzitter
19.25 uur Lancering nieuwe ViZi-app
19.40 uur Katinka Tromp
20.00 uur Netwerkverdieping
21.30 uur Borrel
22.00 uur Afsluiting

Introducees zijn van harte welkom

Wil jij een keer kennismaken ons fantastische netwerk? Stuur dan een e-mail naar onze secretaris Lisa: secretariaat@netwerkvizi.nl.

Graag tot ziens!

 

Ga naar de bovenkant