Masterclass ‘Online zichtbaarheid’

Laden Evenementen

Instagram for Business

Heb jij al een zakelijk Instagram account? Of overweeg je een Instagram account voor je persoonlijke zichtbaarheid? Dan mag je deze masterclass niet missen!

Online zichtbaarheid

In deze training leert Patricia van der Stek jou hoe je Instagram kunt inzetten voor de groei van jouw business in online zichtbaarheid, klanten en omzet. Je krijgt praktische en direct toepasbare tips waarmee je direct aan de slag kunt.

Patricia van der Stek van Trisha Business Services neemt ons mee in de wereld van online zichtbaarheid. Zij is haar carrière begonnen als boekhouder, maar later ontwikkelde zij een passie voor het online ondernemen. Nu helpt zij op dagelijkse basis anderen zichtbaarder te worden door te ondersteunen en adviseren op het gebied van sociale mediastrategieën, technische ondersteuning, online marketing, het effectief inzetten van funnels en de klantwaarde reis, e-mail marketing en het vergroten van bezoekersaantallen.

Neem ook eens een kijkje op www.trisha.nl en meld je aan voor deze masterclass waarmee je praktische stappen kan zetten om je zichtbaarheid te vergroten.

Locatie

Rabobank IJsselmonde-Drechtsteden
Kopenhagen 1, 2993 LL Barendrecht
Gratis parkeren op terrein bij de Ikea