Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Slaap hoort bij ons allemaal

Een goede nachtrust heb je zowel privé als op je werk nodig om goed te kunnen functioneren. Slaap is het fundament om gezond en gelukkig door het leven te gaan. We slapen omdat het zorgt voor fysiek herstel. Maar ook voor je persoonlijk welzijn is slaap een wondermiddel. Als je ’s nachts niet goed slaapt en onvoldoende hersteld heeft dat zijn weerslag op de dag. Je bent moe, lusteloos en prikkelbaar. Je kunt je maar moeilijk concentreren, bent vergeetachtig, gaat slechter presteren en maakt fouten.

1 op de 4 Nederlanders heeft problemen met slapen

Slechte nachten bezorgen ons stress overdag. En dat maakt dat we weer slechter gaan slapen. Gelukkig kunnen we overdag en ’s avonds veel dingen doen (of laten) om de slaap te bevorderen. Slaapt beperkt zich niet tot de nacht. Het is een 24-uurs gebeuren.

Slapen kan je leren

Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan naar slaap. Bij Saraja Slaapcursus weten ze alles over slaap: hoe werkt slaap, waarom is het belangrijk, hoe kunnen slaapproblemen ontstaan en hoe ga je die problemen te lijf.

Al deze onderwerpen komen tijdens de interactieve masterclass aan bod. Van tevoren word je uitgenodigd een online vragenlijst in te vullen zodat onze spreker haar aanbod kan afstemmen op de slaapissues van onze ViZi leden. Na de masterclass is er ook nog ruimschoots gelegenheid om persoonlijke vragen te stellen.

Wil je alvast meer leren en lezen over slaap, bezoek de website https://www.saraja-slaapcursus.nl/

Programma

• 19:00 – Inloop
• 19:30 – Start masterclass
• 20:30 – Napraten, vragen
• 21:30 – Einde event

 

Aanmelden via de ViZi app.

Ga naar de bovenkant