Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Femke Hogema van Profit First geeft al meer dan 10 jaar Masterclasses voor ondernemers. Voor ViZi geeft zij een Masterclass over het managen van geld, Profit First, en gaat daarbij de confrontatie niet uit de weg.

Hoe ga ik met geld om? Hoe maak ik meer winst? Hoe bepaal ik mijn eigen prijs? Hoe bepaal ik mijn financiële doelen?

Profit First is de leukste en meest praktische methode voor ondernemers om hun financiën te managen. Dankzij Profit First hoef je geen moeilijke financiële overzichten te analyseren. Je managet je financiën door naar je banksaldo te kijken! Dankzij Profit First maak je vanaf de eerste dag meer winst, lig je nooit ’s nachts over je financiën te piekeren en heb je alle informatie die je nodig hebt om de juiste keuzes te maken in je bedrijf.

Femke Hogema gelooft ten diepste dat je alleen dán een succesvol bedrijf kunt hebben, wanneer je zelf grip op cijfers hebt. Ze maakt financiën leuk, praktisch en toegankelijk en ze helpt daarmee ambitieuze ondernemers om daadwerkelijk zelf grip op cijfers te krijgen. Dankzij grip op cijfers sturen ondernemers hun onderneming met zelfvertrouwen naar succes en houden ze onder aan de streep meer over!

Van haar bestseller ‘Financiën voor zzp’ers’ zijn inmiddels ruim 10.000 exemplaren verkocht.

Ze is co-auteur van de Nederlandse editie van Profit First en oprichter van Profit First Nederland.

Een lezing van Femke is leuk en inspirerend, en belangrijker nog, zet je aan direct actie te nemen en winstgevender te worden!

9.00 inloop met koffie en thee, om 9.30 uur gaan we starten.

Aanmelden

Meld je aan via Eventbrite. Wachtwoord is femkehogema