Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

100 kunstenaars en 100 verschillende zienswijzen op de werkelijkheid! 

Gabrielle Hoogendoorn nodigt ons uit voor een ViZi Xtra Event op vrijdag 2 juli om 10:00 uur bij Art Rotterdam in de Van Nelle Fabriek Rotterdam. Want Art Rotterdam is een begrip in de kunstwereld en op een fantastische locatie. Dis houd je van moderne en vernieuwende kunst dan ga je hier heel erg van genieten. Het thema is “Kunst en Ondernemerschap”. We gaan daar op een leuke informele manier vorm aan geven. Hoe? Na aanmelding in de ViZi-app ontvang je via de mail ideeën van Gabrielle, zodat je tijdens jouw bezoek nieuwe inzichten opdoet over de kunstwereld.

Kaarten kopen

Als je mee wilt, dan moet je er snel bij zijn! Want er wordt nog gewerkt tijdsloten. Daarom mag er slechts één ticket per aanmelder worden geboekt. En omdat het een ViZi Xtra event is, boek je zelf jouw ticket à € 22,50 (museumjaarkaart biedt geen korting). Boek NU je ticket, dan is het tijdslot 10 uur nog beschikbaar.

Thema en lunch

We lopen op afstand van 1,5 meter met mondkapje. Dat verhindert ons niet om plezier te hebben! Naast het thema maken we gebruik van de lunch faciliteit in de Schie hal op het terrein met zitgelegenheid. Met een ticket van Art Rotterdam kun je vrij in- en uitlopen. Je kunt betaald parkeren op het terrein. Met het OV is het goed bereikbaar, 6 min lopen vanaf de bushalte. Gezien de loopafstanden op de beursvloer kunnen gympen handig zijn.

Introducees zijn welkom!

Dit is een leuke manier om andere vrouwelijke professionals, managers, teamleiders, ondernemers en experts kennis te laten maken met ViZi. Zijn zij ook op zoek naar inspiratie, verfrissende ideeën en nieuwe verbindingen? Hebben zij zin in een (netwerk)feestje met andere ambitieuze vrouwen? Dan zijn zij van harte welkom! Meld je introducees aan via de ViZi app of laat ze een mail te sturen naar Lisette: secretariaat@netwerkvizi.nl

Ga naar de bovenkant