Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

En toen mocht ik niet meer werken. De regering verbood het mij om live contact te hebben met mijn klanten. Nooit gedacht dat dit me zou overkomen. En dat deed wat met mij natuurlijk. Berusting, begrip, maar ook boosheid, soms wanhoop en dan weer zin om achterstallige zaken aan te pakken. Waar gaat dit me brengen?

Wat deed het met jou?
Ben jij ook stilgevallen? Geniet je van deze pauze of weet je even niet meer hoe het verder moet, of zie je op tegen de toekomstige bergen?

De afgelopen weken ben ik door Dr. Masgutova https://debeweegwinkel.nl/reflexintegratie/ meegenomen in een scholing om deze situatie het hoofd te bieden. Een programma met oefeningen kun je vinden op YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=ayql4Eko6I8

Webinar workshop: Beweging vanuit reactie naar actie!

In deze workshop bied ik je uitleg en begeleiding bij deze oefeningen die je helpen om weer in beweging te komen, je stress te reguleren en je immuunsysteem te versterken.
Beetje stress is fijn om tot acties te komen. We hebben het nodig. Maar te veel stress ondermijnt ons hele welzijn. We zijn dan niet meer goed in staat om juiste beslissingen te nemen, zaken te overzien en ons immuunsysteem wordt kwetsbaarder.

Kortom, we hebben balans nodig tussen actie kunnen ondernemen en rustig een stapje naar achter kunnen doen om uit te rusten en de zaken te overzien en te overdenken. Dit heb je nodig zodat je daarna weer weet hoe je weer verder kan.

Wat gaan we doen?
We gaan bewegen vanuit reactie naar actie. Naar uiteindelijk kracht en optimisme. Ondertussen geef ik uitleg en tips en is er gelegenheid voor vragen.
Dus wil je een tool die je helpt weer in balans te komen en jezelf weer sterker uit deze uitdaging te laten komen? Ready to jump to the next level?  Dan zie ik je graag in deze Webinar.

Heb je vragen?
Mail ze naar Info@debeweegwinkel.nl

Wanneer?
Maandagavond 11 mei van 20.00-21.30 uur via Zoom.
Geef je op via info@debeweegwinkel onder vermelding van: workshop VIZI

Hartelijke groet,
Sien Poll, De Beweegwinkel

Ga naar de bovenkant