Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Ook dit jaar steunen we weer een goed doel. Dit keer doen we dat op 17 mei, samen met Linda Sanders van Stichting De Barendrechtse Uitdaging.

In woonzorgcentrum Laurens Borgstede in Barendrecht is op 19 april een wensboom neergezet waar de bewoners wensen in kunnen ophangen. En die gaan wij vervullen!

Wat hangt er in de boom?

De boom is opgezet door een aantal ViZi-vrouwen en Linda Sanders van de Barendrechtse Uitdaging. Na een praatje met de bewoners werden al direct de eerste wensen in de boom gehangen. Sommige mensen moesten er nog even nadenken, anderen wisten het meteen. ‘Terug naar mijn oude buurtje/wijkje’ bleek bij meerdere mensen hoog op het verlanglijstje te staan. In de boom hangen al kaartjes met ondermeer een dagje naar Blijdorp in Rotterdam, een kopje koffie drinken, een massage maar ook het lakken van nagels.

Tot aan de dag van het evenement kunnen de kaartjes in de boom worden gehangen. En je weet: zoveel mensen, zoveel wensen. En zoveel ViZi-vrouwen om die in vervulling te laten gaan.

Hoe doen we dat?

Op de middag van het ‘Goede Doel Event’ worden die wensen gekoppeld aan het VIZI lid dat die wens in vervulling wil laten gaan en tijd en aandacht aan deze bewoner wil besteden. Je kunt een wens uitkiezen die aansluit bij jouw professie of expertise, maar dat hoeft natuurlijk helemaal niet.

Geen geld, maar inzet

Het principe van de Barendrechtse Uitdaging is dat alles met gesloten beurzen gaat. We zamelen voor dit goede doel dus geen geld in, maar investeren met  kennis, kunde, tijd en aandacht. En wat je terugkrijgt is een supergezellige middag en leuke contacten met de bewoners van het woonzorgcentrum.

Hoe ziet de middag er uit?

De ontvangst is om 14.00 uur.
Om 14.30 uur is de officiële opening met uitleg over de wensboom.
Tijdens deze middag kun je een praatje maken met de bewoners en kies je tijdens de veiling welke wens jou aanspreekt en die je in vervulling wilt laten gaan.
De afsluiting is om 16.30 uur met een hapje en een drankje.

Aanmelden

Doe mee, wees erbij en vervul ook een van de wensen. Aanmelden kan via Eventbrite. Het wachtwoord is borgstede.