Goed doel: ‘Care For Life’

Laden Evenementen

Kom jij donderdagavond 12 maart naar Care Cosmetics met een veiling voor de kinderen van Care for Life?

Datum: donderdag 12 maart
Tijd: 19.00-22.30
Locatie: Care Cosmetics Barendrecht

Goed doel: Care for Life

We gaan geld ophalen voor Care for Life. Deze Stichting streeft ernaar om het leed te verzachten van kinderen die chronisch, levensbedreigend of terminaal ziek zijn en voor kinderen met een beperking tussen de 0 en 16 jaar. Zij vinden dat ieder kind zou moeten genieten van een zorgeloze jeugd. Helaas is dit niet voor alle kinderen vanzelfsprekend; een ziekte, aandoening of beperking brengt namelijk veel zorgen met zich mee. De hulp die Care For Life biedt is gericht op het bieden van extra medische zorg en hulpmiddelen, educatieve & sportieve ondersteuning of het uit laten komen van mooie wensen zodat het kind weer even kind kan zijn. (Meer weten: https://www.careforlife.nl/ )

Veiling

Om zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel gaan we producten en diensten veilen van ViZi leden en introducés. Zo snijdt het mes aan alle kanten. Ten eerste steun je hiermee het goede doel. Ten tweede is dit een prachtige gelegenheid om promotie te maken voor jouw product of dienst. En ten derde krijg je de kans de producten en diensten van ViZi leden te ervaren, als je het hoogste bod biedt.

To do

Meld jezelf en je introducees aan vóór 5 maart en stuur een mail naar secretariaat@netwerkvizi.nl met daarin welk product of dienst jij aanbiedt.
Meenemen: product/dienst welke jij wilt laten veilen.