Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Op 14 maart vindt onze ALV plaats op een bijzondere locatie in Oud-Beijerland. We zijn te gast in het Carel Wüst Automuseum. Carel Wüst en zijn twee broers hebben in de jaren 90 al het plan om een museum op te richten met de collectie van auto’s, die de familie in de jaren heeft verzameld. Carel overlijdt in 1999. Vele jaren later wordt de droom werkelijkheid, als twee zoons van Carel, Marcel en George, het museum openen op 12 april 2012, de geboortedag van Carel.

Onlangs is het museum verhuisd naar het pand aan de Jan van der Heijdenstraat en geheel eigentijds ingericht met verhalen over auto’s die je niet op het internet vindt. Het ziet er prachtig uit.
De avond vangt aan met het officiële gedeelte van de Algemene Ledenvergadering. Daarna geeft Marcel ons een rondleiding door hun prachtige museum. Leuk weetje is dat zij het museum zo hebben willen inrichten dat het juist ook voor vrouwen interessant is.

Een hele goede reden om dit jaar naar de ALV te komen en dit zelf te beoordelen.
Na de rondleiding gaan we in groepjes netwerken met als thema geluk, geld en natuurlijk auto’s.
Welke auto maakt jou gelukkig? Wat doet een auto met jouw geluk? Geeft dit je eigen waarde, waarde voor je bedrijf, verander je als je in een andere auto zit? Wat voor gevoel geeft de auto je – maakt hij je klein, stoer, groot? Kortom genoeg om over te praten en jezelf eens in een ander perspectief te zien en te vergelijken.

Programma

• 19.00 uur: ontvangst met koffie thee en lekkers
• 19.15 uur: Algemene Leden Vergadering door Sandra Dwarswaard.
• 19.45 uur: rondleiding door het museum.
• 20.45 uur: netwerken met als thema ‘Maakt geld gelukkig?’
• 21.30 uur: netwerken met een hapje en een drankje
• 22.30 uur: afsluiting van de avond

Adres

Carel Wüst Museum
Jan van der Heijdenstraat 34
3261 LE Oud-Beijerland
Er is voldoende parkeergelegenheid op het terrein.

Introducees zijn welkom! Dus als jij een ondernemende vrouwelijke professional bent, op zoek naar verbinding, inspiratie en groei wacht niet langer en meld je hieronder aan.

Ga naar de bovenkant