Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Netwerken doe je niet alleen, het is een spel van geven en nemen, vooruit rennen en een stapje terug nemen. Waar sta jij als ondernemer op de baan, aan het net of bij de achterlijn? Ontdek het tijdens de bijzondere netwerkquiz.

Te gast bij Tennisvereniging Barendrecht

Deze avond zijn we te gast bij Tennisvereniging Barendrecht (TVB), gelegen in de Oranjewijk. Deze vereniging bestaat al meer dan 60 jaar en biedt tennisplezier voor iedereen. Met de ruim 800 leden, waarvan veel vrouwelijke ondernemers, die we natuurlijk allemaal hebben uitgenodigd, heeft de vereniging een stabiele basis neergezet in Barendrecht. De vereniging heeft een actieve recreatiecommissie die door het jaar heen gezellige evenementen verzorgt.

Bijzondere netwerkquiz

Voor deze avond hebben we de handen in een geslagen en een bijzondere netwerkquiz samengesteld. Waarin de nadruk ligt op elkaar beter leren kennen, persoonlijk maar ook zeker op zakelijk gebied. Vragen als; “Met welke opdracht moet ik bij wie zijn? Wie heeft een netwerk achter de hand voor deze hulpvraag? En wat kan jij als ondernemer brengen binnen ViZi?”

Sla je slag

Wil jij het maximale uit ons netwerk halen sla dan deze avond je slag. En natuurlijk zijn ook andere ondernemende dames welkom! Meld ze aan in de app of stuur een mail naar Lisa: secretariaat@netwerkvizi.nl

Programma:

• 19.00: ontvangst
• 19.30: openingswoord Joke Norendaal
• 19.45: Introductie Tennis Vereniging Barendrecht door Leon
• 20.00: Aanvang Netwerk quiz
• 21.30: Netwerkborrel

Locatie:

Tennis Vereniging Barendrecht,
Graaf Adolfstraat 4
2991 BD Barendrecht

Goed met de fiets te bereiken en dicht bij het NS Station Barendrecht.
Parkeren kan op het Willem Alexanderplantsoen en in de wijk, gratis.

Ga naar de bovenkant