Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Het nazomer event 2020 brengt ons terug naar de locatie waar het ViZi-avontuur 11 jaar geleden begon: Restaurant Abel in Poortugaal. Onze gastvrouw is de ondernemende Sigrid Abel die ons ontvangt in haar spiksplinternieuwe Salon.

Walking Dinner met muzikale omlijsting

Ja, je leest het goed, we gaan lopen én dineren. Terwijl we voor de innerlijke mens zorgen, laten we tegelijkertijd ons lichaam in beweging komen op een frisse, interactieve manier zoals we nog niet eerder tijdens een event hebben meegemaakt. Let op dat je goede kleding aan hebt voor het rondje golf. Poncho’s zijn inbegrepen. Dit alles met een muzikale omlijsting waar oud nieuw ontmoet.

Deze avond staat in het teken van interactie, je beste beentje voor zetten en het pitchen van jouw sportieve en actieve kant!
Dus wil je fris de nazomer in, vol met inspiratie op alle fronten, dan zien we elkaar zeker bij Abel!

Programma

18.00 – Inloop met koffie en thee met iets lekkers
18.45 – Welkom en een verdiepend gesprek tussen powervrouwen
19.00 – Walking Dinner met Pitch & Put
21.30 – Afsluitende borrel

Locatie

Restaurant Abel de Salon te Poortugaal-Rhoon
Er is voldoende parkeergelegenheid voor auto en fiets.
Speciale eetwensen graag mailen naar secretariaat@netwerkvizi.nl

Introducees zijn welkom!

Wie breng jij mee? Ga in je netwerk op zoek naar vrouwelijke professionals, managers, teamleiders, ondernemers en experts. Zijn zij ook op zoek naar inspiratie, verfrissende ideeën en nieuwe verbindingen? Hebben zij zin in een netwerkbijeenkomst met andere ambitieuze vrouwen? Dan zijn zij van harte welkom! Meld je introducees aan via de ViZi app of laat haar een mail sturen naar Lisette: secretariaat@netwerkvizi.nl De kosten bedragen € 35,-

Wij hebben er ontzettend veel zin in.

Let op: schrijf jezelf en de introducés snel in. Dit event is snel vol: in verband met de COVID-19-regels houden we rekening met 1,5 meter afstand. En vol is dus echt vol!

Ga naar de bovenkant