Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Extra Maserclass Onderhandelen met Impact

Onderhandelen we eigenlijk niet de hele dag? Met klanten, afdelingen, onze baas, onze partner/kinderen en onszelf. We hebben dus veel ervaring met deze vorm van gespreksvoering. Maar behaal je wel altijd het gewenste resultaat? Hoe vaak denk jij naderhand “had ik maar….”? Wil je leren onderhandelen met minder weerstand en een beter resultaat? Dat kan!

Tijdens de masterclass Onderhandelen met Impact van FP&P (onderhandelen.fpnp.nl) word je uitgenodigd en uitgedaagd om de onderhandelaar in jezelf te ontdekken. Gebaseerd op de Harvard methode en het boek “Getting to Yes” zal je deze avond kennis maken met de vuistregels voor Open Onderhandelen en meer inzicht krijgen op vragen als:

  • Hoe doorbreek ik impasses?
  • Hoe structureer ik het onderhandelingsproces?
  • Wat doe ik als de ander bij zijn standpunten blijft?
  • Hoe ga ik om met iemand die mij niet serieus neemt?

De antwoorden op deze vragen zitten zowel in de onderhandelingsmethode als ook in jouw persoonlijke vaardigheden en ontwikkelingskansen. In de masterclass zal specifiek stilgestaan worden bij vragen omtrent de dynamiek in (samenwerkings)relaties, de besluitvorming en het creativiteitsproces. Je gaat deze avond actief aan de slag met een onderhandeloefening om zo zelf te ervaren wat door Harvard is onderzocht en al ruim 35 jaar over de hele wereld wordt ingezet bij onderhandelingen en conflicten.

Locatie: online

Vanwege de verscherpte coronamaatregelen kan deze masterclass niet meer plaatsvinden bij De Paradijshoeve en zal deze online gegeven worden.
Dus zet je computer aan: deze online masterclass is van 18.30 tot 21.30 uur. Je krijgt van Raymond een email met wat vragen en de link om deel te nemen.

Ga naar de bovenkant