Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Even schakelen

In januari van dit jaar hebben we allemaal een persoonlijke actielijst voor 2020 opgesteld; 20 grote, kleine, zakelijke en persoonlijke doelen die we aan het eind van 2020 allemaal hebben afgevinkt. En toen gebeurde er iets wat we met ons allen niet konden voorzien… de corona-crisis. Dit heeft grote gevolgen voor ons dagelijks en zakelijk leven. We zien elkaar vooral online. En deze nieuwe manier van ‘ontmoeten’ is even wennen en anders, maar juist nu nóg belangrijker!

Inspireren en verbinden

ViZi is nieuwsgierig naar hoe het met iedereen gaat, wat voor een impact corona nu heeft op jouw werkend bestaan? Hoe je jouw zakelijke toekomst ziet en wat dit betekent voor je plannen? Durf je nog wel plannen te maken of ligt je focus op korte termijn doelen?

Wat gaan we doen?

Netwerken!!! In wisselende groepjes luisteren naar elkaars plannen, vragen, creatieve oplossingen en ervaringen. Zodat we vol energie en inspiratie weer onze focus kunnen herpakken. Ben je erbij? Meld je aan op secretariaat@netwerkvizi.nl en dan krijg je van ons de link en een wachtwoord.

Introducees zijn welkom!

Ben jij een vrouwelijke professional, manager, teamleider, ondernemer of expert? En kan je wel wat inspiratie, verfrissende ideeën en nieuwe verbindingen gebruiken? Heb je zin in een online netwerkfeestje met andere ambitieuze vrouwen? Dan ben je van harte welkom! Meld je ook dan aan op secretariaat@netwerkvizi.nl en dan krijg je van ons de link en een wachtwoord.

Ga naar de bovenkant