Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Georganiseerd door Fleur Kooiman van Sense & Mind

Door de versoepelingen hebben we weer wat meer ruimte. We kunnen nu dus afspreken op een ‘sportterrein’. Hier is meer toegestaan dan in het openbaar. Vanuit deze locatie kunnen we heerlijk wandelen of eventueel droog staan bij regen.

Tijdens een wandeling wisselen we wandelen in stilte af met ademhalingsoefeningen, diverse (staande) Yogahoudingen en een meditatie. Het is een moment om naar binnen te keren met je aandacht, om even stil te staan bij hetgeen er op dat moment speelt. We rekken zacht de spieren waardoor we ruimte creëren in ons lichaam, maar ook in onze gedachten. De balanshoudingen zorgen voor een goed evenwicht, de krachtige houdingen voor vitaliteit en de ademhalingsoefeningen voor schone, sterke longen en ontspanning.

Locatie: Essendijk 54A, Rhoon
Tijden: van 10.00 – 12.30 uur

Aanmelden via Fleur: info@fleurkooiman.nl

   


Sinds 2013 heeft Fleur Kooiman zich verdiept in diverse aspecten van diepe ontspanning en innerlijke stilte. Van daaruit is Sense & Mind ontstaan. Het aanbod varieert van een aangenaam en ontspannen moment voor jezelf, het aanleren van ontspanningstechnieken, spirituele ontwikkeling op een nuchtere manier gebracht, tot het bewust worden en veranderen van gedrag. Het bestaat uit workshops, inspirerende (yoga)lessen, coaching en training.

In de kern gaat het om de verbinding met je zelf, zodat je krachtig, intuïtief, kalm en tevreden kunt zijn. Bewustzijn is hierbij de basis. Je zult merken dat vermoeidheid, spannings- of pijnklachten af mogen nemen wanneer je gaat luisteren naar de signalen van je lichaam.

Kijk alvast via onderstaande link naar een aantal ontspanningsoefeningen:
https://www.senseandmind.nl/ontspanningsoefeningen/

 

 

Ga naar de bovenkant