Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

= VOL Tijdens deze workshop leer je waarom communiceren als jezelf het makkelijkst, eerlijkst en effectiefst is. Het maakt daarbij niet uit of je face-to-face een praatje maakt (bij de bakker of bij een zakelijke aangelegenheid) of dat je online contact hebt. Altijd jezelf zijn is de enige manier om mensen om je heen te verzamelen die bij je passen. Dat geldt dus ook voor het vinden van klanten.

Aangezien schrijven over jezelf lastig blijkt voor velen, gaan de deelnemers in duo’s aan de slag: ze interviewen elkaar en schrijven een sprankelend profiel voor de ander. Wedden dat die tekst er heel anders uitziet dan als je het zelf zou schrijven?

Na afloop van de workshop:

– heb je een opzet van jouw unieke profiel. Dat kun je gebruiken voor je samenvatting op LinkedIn, voor je ViZi-account, je Facebookpagina en je website (op de Over mij/Over ons-pagina).

– weet je wat de ingrediënten zijn van een sprankelend profiel waarmee je opvalt.

– ben je ervan overtuigd dat jezelf presenteren of ‘verkopen’ niet moeilijk is, als je de moed hebt om jezelf (een beetje) bloot te geven. Mijn motto: wees jezelf en het gaat vanzelf.

Deze workshop wordt gegeven door:

Lindemarie Jongste van Lindemarie media

Lindemarie-Jongste-kleur

Aantal deelnemers is minimaal 4 en maximaal 10

HELAAS IS VOL!

Ga naar de bovenkant