Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Een warm, laagdrempelig en professioneel netwerk is goud waard. Iedereen geeft zijn eigen invulling aan netwerken, doet het op haar eigen manier. Voor de één is netwerken een tweede natuur voor de ander voelt netwerken als ongemakkelijk, opdringerig of kunstmatig. En dan heb je nog het verschil tussen live netwerken en online netwerken. Hoe is dat voor jou? Is netwerken sinds de uitbraak van de coronacrisis een heel stuk uitdagender? Of maakt het juist dat de verbindingen gemakkelijker gelegd worden?

Op deze avond gaan we bewust aan de slag met de fenomenen live en online netwerken. Wat vind jij van online en live netwerken? Hoe bereid jij je daarop voor? Wat zou je nog kunnen verbeteren of heb je misschien nog netwerksuggesties?
Daarnaast staat de avond in het teken van je zakelijke dromen, waar loop je tegen aan binnen je werk, waar kan je hulp bij gebruiken en waar ben je trots op?

Tijdens dit event leren we elkaar beter kennen en kan jij bewust aan je zelfkennis en zelfpositionering sleutelen. De vorm is uiteraard weer interactief, samen en in kleine groepen. Is de avond te kort? Plan dan een opvolggesprek in, dit kan online maar natuurlijk ook offline tijdens een wandeling, picknick of … verzin iets leuks. Kortom wees aanwezig binnen ViZi en deel je ervaringen en expertise en neem de tijd om naar elkaar te luisteren.

Programma:

19.00 – 19.15 uur Inloop leden
19.15 – 20.00 uur 1e deel elkaar leren kennen/netwerken
20.00 – 20.20 uur Koffie/thee/plaspauze en energizer
20.20 – 21.00 uur 2e deel elkaar leren kennen/netwerken
21.00 – 21.30 uur Napraten en/of vrij netwerken

Introducees zijn ook van harte welkom. Wie neem jij mee? Meld je introducee aan in de app of stuur een mail naar Lisa: secretariaat@netwerkvizi.nl

Ga naar de bovenkant