Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Weet jij precies wat je eet en drinkt? Waar let je op wanneer je kleding koopt? Ben jij een bewuste consument?

Vragen waar je gedurende deze avond automatisch antwoord op krijgt door stil te staan bij ons consumptiegedrag. We zijn te gast op een fantastische locatie bij de Rotterdamse Munt. Lekker genieten van de eetbare oase midden in de stad, op de Kop van Zuid. Alle zintuigen worden geprikkeld en laten je verwonderen over de kleuren, geuren en smaken van onze stadsnatuur.

We gaan in drie groepen het programma volgen: om te leren over de mogelijkheden om duurzaam te ondernemen en te leven. Maar ook om te netwerken, elkaar te inspireren, op zoek naar verbinding.

Ontdek de Stadstuinen 
Ingrid Ackermans, voorzitter van de Rotterdamse Munt, neemt ons mee in de wereld van educatie en samenwerken met de natuur. En laat zo zien hoe je duurzame keuzes kunt maken.

Tijdens de tuinentour zie je hoe de tuinen zijn ingedeeld, hoe er gewerkt wordt en je komt meer te weten over de planten. Om het gemakkelijk te maken staan er ook bordjes door de hele tuin.

ViZi kledingruil
Misschien heb jij ook nog wel kleding in de kast hangen die je niet meer draagt. Omdat het te klein is, te groot of gewoon omdat je erop bent uitgekeken. Voel je vrij om maximaal 3 kledingstukken mee te brengen. Hoe de kledingruil wordt vormgegeven houden we nog even geheim.

Programma:
18:30 uur: Inloop en ontvangst
19:15 uur: Opening en welkom Joke Norendaal, voorzitter
19:30 uur: Presentatie Ingrid Ackermans, voorzitter Rotterdamse Munt
20.00 – 22.00 uur: Stadstuinentocht, proeven & netwerken

Locatie: Rotterdamse Munt (Kop van Zuid), Rosestraat 200, 3071 AH Rotterdam

Aanmelden: via de app

Introducees: Is nog niet zeker. Er mogen 30 personen komen, als alle leden zich aanmelden is er geen plek meer voor introducés.

 

Ga naar de bovenkant