Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

ViZi aan de vis!

Marytha Zuurmond wees op ons een mooi event voor ondernemers.

Op donderdag 8 juli 2021 wordt van 16.30 tot 20.00 uur de 7e Haringparty Hoeksche Waard georganiseerd voor ondernemers van zowel binnen als buiten de regio. Veilig én verbindend!

Partyboot de Marlina meert op donderdag 8 juli aan in de insteekhaven te ‘s-Gravendeel. ‘De Marlina’ wordt omgetoverd tot een waar haringpartylocatie, waar we op het dek van het schip in de open lucht deze veilige netwerkbijeenkomst zullen ervaren. Het programma zal er iets anders uitzien dan normaal, maar netwerken en haring happen blijven de belangrijkste ingrediënten voor deze 7e Haringparty Hoeksche Waard. Verse haring, heerlijke burgers, ijs en nog veel meer onder het genot van muzikale noten, zullen de ideale ingrediënten van een gezellige, verbindende bijeenkomst zijn. Alle geldende veiligheids- en gezondheidsregels worden in acht genomen. Uiteraard zal er zoals altijd een kleine veiling plaats vinden.

Locatie: insteekhaven te ‘s-Gravendeel
Datum/tijd:
08 juli 2021, 16:30-20:00 uur

De entree bedraagt € 40,00 euro p.p. exclusief btw, waarbij onbeperkt van de catering gebruik gemaakt kan worden. De netto-opbrengst komt wederom ten goede aan de Hospice Hoeksche Waard. U kunt (gratis) parkeren om en nabij de locatie.

Aanmelden:
Je kan je bij onderstaande link aanmelden en stuur dan ook een mail naar Marytha; marytha@M2-select, dan gaan we samen haring eten en netwerken.

Aanmelding is verplicht. Zonder toegangsbewijzen heeft u géén toegang tot de haringparty. U kunt kaarten bestellen via de website www.haringparty-hoekschewaard.nl . Na betaling ontvangt u een persoonlijke bevestiging van de entreebewijzen.

Ga naar de bovenkant