Ter ere van het 15-jarig jubileum van Vrouwennetwerk ViZi hebben wij een bijzonder cadeau voor al onze bestaande leden en alle vrouwelijke professionals die zich dit jaar ook bij ons geweldige netwerk willen aansluiten.

Een bijzondere tas

De tas is mede tot stand gekomen door een mooie samenwerking van 2 van onze leden; Joke Bastinck van Kimik Relatiegeschenken en Astrid Moors van De Visuele Orde. De tas is een tas met een goed verhaal. Zowel qua materiaal als het beeldende verhaal. Deze Recycled Cotton Tote Bag is gemaakt van hoogwaardig gerecycled katoen. Gerecycled pre-consumer katoen wordt gemaakt van restanten en afval tijdens het katoenproductieproces.

Tas vrouwennetwerk ViZiEen toepasselijk kunstwerk

De afbeelding is een, voor Netwerk ViZi zeer toepasselijk, kunstwerk van Astrid. De betekenis achter het kunstwerk: twee dames met een verschillende achtergrond zitten synchroon, als vriendinnen, ze spiegelen elkaars houding om zo in goede verstandhouding tot elkaar te zijn. Ze zijn in werkelijkheid ook vriendinnen met een bedrijf samen!

Een geweldige tas met een geweldig verhaal

Dus een geweldige tas met een geweldig verhaal. Wij zijn natuurlijk nieuwsgierig welke geweldige verhalen er beleefd gaan worden met de ViZi-tas. Deel ze met ons of tag ViZi met #vizitasoppad

YouTube video

Meer weten over het verhaal achter het kunstwerk op de tas? Astrid Moord maakte er ook een video van. Bekijk hier de YouTube video.

Word lid van het vrouwennetwerk ViZi

Wil jij, vrouwelijke professional, ook eens proeven van ons netwerk en door lid te worden ook zo’n geweldige tas bemachtigen? Meld je dan aan voor 1 van de events of word lid.