Als ondernemer is het belangrijk de vaart in je bedrijf te houden. Alleen dan word en blijf je succesvol. Door je te focussen voorkom je dat je op de automatische piloot door blijft gaan, ook wanneer de zaken goed gaan. Goed genoeg, kan altijd beter.

In deze workshop leer je hoe je jezelf blijft uitdagen met behulp van ondernemende projecten. Ik noem dat tussentijds ondernemen. Door projectmatig te werken, creëer je een podium voor een dienst of product waardoor je meer succes kunt krijgen. Dat succes kan zowel intern als extern gericht zijn, denk aan het verbeteren van processen of aan het integreren van nieuwe producten of diensten. Maar ook het bestaande assortiment heeft soms extra aandacht nodig om herontdekt te worden. Ondernemende projecten zijn bovendien een enorme stimulans voor jezelf: je herontdekt je passie en drijfveer.

Deze avond is met recht een workshop, want we gaan aan het werk en we zitten in een shop. De locatie is namelijk mijn laatste project, mijn boetiek.

Let op: bepaal vooraf een doelstelling door een product of dienst te kiezen waar jij een project van wilt maken. Schrijf je in en ga op de Rokkie manier aan de slag. Je vertrekt met een plan en met de handvatten die je nodig hebt om jouw bedrijf een boost te geven.

 Tijdens deze workshop leer je: succes door projecten in te zetten.

Na afloop van de workshop weet je: wat jouw focus is.

Na afloop van de workshop ben je: klaar voor de wedstrijd.

Door: Laura Merk-Bellai, eigenaar zakenreisbureau UNIGLOBE Merk Travel, schrijfster van managementboek ‘Rokkie in een Rokkie’ en oprichter van boetiek Bellai.

Datum: dinsdag 28 oktober 2014
Tijd: 19.30 – 21.30 uur
Locatie: Boetiek Bellai, Molendijk 39 in het centrum van Oud-Beijerland met gratis parkeerplaatsen op loopafstand.
Info: info@bellai.nl / www.bellai.nl
Maximaal aantal deelnemers: geen