De cirkel is weer rond! Na de aankondigingen van onze voorzitter, Joke Norendaal, en penningmeester, Sandra Dwarswaard, dat ze dit jaar hun functie te willen neerleggen, kunnen wij nu zeggen dat we twee geweldige vervangers hebben gevonden.
Het is dan ook met een mix van dankbaarheid en opwinding dat we, tijdens het zomerevent, afscheid gaan nemen van twee gewaardeerde bestuursleden. Hun toewijding, visie en inzet hebben ons netwerk mede gevormd en verrijkt. We bedanken hen voor hun waardevolle bijdragen en wensen ze veel plezier met de toekomstige vrije tijd. Die wij natuurlijk gaan proberen voor ze in te vullen 😉

Tegelijkertijd verwelkomen we, met open armen, twee nieuwe bestuursleden, die klaar staan om frisse ideeën en energie te brengen binnen het netwerk. Als voorzitter mogen we Joke Bastinck verwelkomen en als penningmeester gaat Jelly Sinnema het stokje overnemen. We zijn verheugd om hun expertise en enthousiasme te omarmen en samen verder te bouwen aan het succes van ViZi.

Laten we op het zomerevent, donderdag 20 juni, samen proosten op het verleden, het heden en de toekomst van Netwerk ViZi.