De ViZi Ibiza lounge zomerbijeenkomst 2016 vond plaats bij Winebar&Kitchen Van Leeuwen midden in de Oude Haven van Rotterdam. Een superleuke locatie aan het water voor een wijntje met kleine hapjes. Voor lunch of diner. Om te loungen en te kletsen. Ook wij hebben ons er prima vermaakt met een heerlijk buffet, dansen op zomerse beats van een DJ en informeel netwerken.

Het welkomstdrankje van de avond werd gesponsord door Karin van der Meer van ENJOY Inhouse Design ViZi-lid vanaf de start van ViZi. De huizen van veel ViZi-leden heeft zij al stijlvol ingericht. Heb je behoefte aan interieuradvies voor je woonkamer, slaapkamer, nieuwe huis of vakantiehuis? Of verkoopstyling? Benader Karin. Zij maakt een mooie combinatie van jouw smaak met de laatste woontrends.

De sponsors van de avonden waren: De mooie bloemen en schelpen van Flower & Wood. De palmbomen van de Bloemenjungle. En de sponsors van de goodiebag: Anke Beauty Centre, MCV Events, ’t Ouwe Durp Koffie en Thee, Studio Neeltje, P&Oenzo, Kimik, Moon Training en Winebar&Kitchen Van Leeuwen. Wil jij ook een bijeenkomst sponsoren? Geef het door aan secretariaat@netwerkvizi.nl.

Verslag geschreven door: Leanne Binder