Netwerk ViZi bestaat 5 jaar. Daar zijn we enorm trots op! Een mooi moment om vanuit ViZi een maatschappelijke bijdrage te leveren vanuit ons netwerk…

Daniel den hoedHet Daniel den Hoed Ziekenhuis bestaat 100 jaar en dit jaar staat in het teken van de actie ‘Maak kanker kansloos’.
Om deze actie te steunen, houden we op 16 en 17 mei een 24-uur-met-ViZi-actie in het Daniel den Hoed Ziekenhuis. We steken die 24 uur letterlijk met ViZi-collega’s de handen uit de mouwen. Zo leren we elkaar op een andere manier kennen en ontstaan er weer nieuwe verbindingen. Daarnaast willen we een geldbedrag ophalen, dat we via een cheque tijdens het zomerevent op 3 juli kunnen overhandigen aan het Daniel den Hoed Ziekenhuis.

Zet je in voor het Daniel den Hoed Ziekenhuis op 16 of 17 mei!

Daniel staat bekend als het beste oncologische instituut van Nederland. Iedereen krijgt weleens te maken met een familielid, vriend(in) of kennis die kanker krijgt. Daarom willen wij dit goede doel en dit unieke ziekenhuis 24 uur lang ondersteunen bij diverse werkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan koffie schenken, eten rondbrengen, een verpleegkundige ondersteunen etc. Werkzaamheden waarmee we voor even de medewerkers van Daniel enigszins ontlasten. En wij krijgen een reëel beeld van het reilen en zeilen in het ziekenhuis. Daniel den Hoed is ontzettend blij met onze inzet en de kleine steentjes die wij zullen bijdragen, want voor veel werkzaamheden is er gewoon te weinig tijd.

Er zijn vier mogelijkheden om mee te doen:

 1. Je werkt 6 uur mee in het ziekenhuis op 16/17 mei
 2. Je laat je sponsoren door familie, vrienden, (ViZi-)collega’s
 3. Je doneert een bedrag. Je maakt een willekeurig bedrag voor 30 juni 2014 over op:  NL72 RABO 0167 8137 06 ten name van ViZi., o.v.v. actie Daniel Den Hoed met jouw bedrijfsnaam, voor- en achternaam.
 4. Je kiest voor meerdere opties!

Misschien kun je niet meedoen aan deze actie, maar wil je wel een lid sponsoren of geld doneren. We hopen natuurlijk dat alle ViZi-leden een steentje bijdragen, in welke vorm dan ook!

Hoe werkt het?

 • De actie duurt 24 uur en start op vrijdag 16 mei van 08.00 – 08.00 uur.
 • De 24 uur wordt verdeeld in vier shifts van zes uur. Je schrijft je in voor de shift die jou het beste uitkomt.
 • Tijdens jouw shift werk je in een groepje met 2 of 3 ViZi-leden.
 • We zoeken dertig dames die meedoen aan deze mooie maatschappelijke actie. Dus schrijf je snel in. Vol is vol!

Wat krijg je ervoor terug?

 • (Samen)werken: Je werkt met een klein ViZi-team samen op een afdeling in het ziekenhuis. Zo leer je je ViZi collega’s op een heel persoonlijke manier kennen.
 • Verbinden en waarderen: We verbinden vrouwen dit keer op een wel heel bijzondere manier. De patiënten, verpleegkundigen, doktoren en de ViZi-vrouwen. Daniel den Hoed is ontzettend blij met jouw inzet.
 • PR: Een banner voor op je eigen website, zodat je kunt laten zien dat je je inzet voor Daniel den Hoed, met een link naar de sponsoractie op de ViZi-website. ViZi verstuurt ook een persbericht naar de regionale pers en gebruikt haar social mediakanalen.
 • Als je meedoet op 16 mei, ontvang je een kleine attentie van ViZi als blijk van waardering!

Aanmelden voor 1 mei

Wil je zes uur meehelpen op 16 mei? Super! Meld je dan voor 1 mei aan bij het secretariaat via Ingrid Haan. Je ontvangt dan een aanmeldingsformulier waarop je je voorkeur voor de shift kunt invullen. Vooraf ontvang je een mail met de laatste details. Laat je maatschappelijke betrokkenheid zien en doe mee met 24 uur met ViZi! Heb je specifieke vragen over deze actie, mail dan naar ViZi-lid Ellen Barendregt.  Doe je mee?!

Graag tot ziens op 16 mei!