Hoe onderneem jij in 2027?

Hoe onderneem jij in 2027?

By |2017-09-29T08:07:19+00:0029 september, 2017|0 Comments

De vraag die tijdens deze 10e editie van Business Meets Rabo op donderdag 2 november a.s. centraal staat is: ben jij als ondernemer klaar voor over tien jaar? En hoe onderneem je dan? Wat is belangrijk? Met wie werk je samen? Is er een verdienmodel in duurzaamheid en circulaire economie?

Een bijzondere avond

Het belooft een bijzondere avond te worden met ruimtereiziger André Kuipers en stand-up filosoof Martijn Aslander. André Kuipers neemt je mee op zijn ruimtereis. En laat je de wereld zien vanuit een ander perspectief. Hij vertelt over wat technische innovaties de mensheid zullen brengen. En waarom het zo belangrijk is dat wij nu ons ondernemerschap aanpassen, aan wat de toekomst van ons vraagt. Daarna neemt Martijn Aslander het gesprek over. Aslander denkt anders. Hij laat alle geijkte paden los. Hij stelt elke overtuiging ter discussie en creëert daarmee enorme mogelijkheden.

Programma

19.00 uur    Ontvangst
20.00 uur    Start programma
21.45 uur    Ontmoet andere ondernemers

Locatie:   Theater het Kruispunt, Middenbaan 111 in Barendrecht

Aanmelden

Kom ook en laat je inspireren over ondernemen in de toekomst. Meld je uiterlijk 26 oktober aan. Wil je een introducé meenemen? Graag! Een eventuele introducé kan zichzelf hier ook aanmelden. Wacht niet te lang met aanmelden, want vol=vol!

About the Author:

Lindemarie Jongste
Ik schrijf pakkende persoonlijke profielen die raken. Daarmee val je op, overtuig je en blijf je hangen. Voor Linkedin of voor je website.

Leave A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.