Met powerladies grootse plannen maken in Walhalla

Met powerladies grootse plannen maken in Walhalla

By |2017-09-29T17:14:12+00:0027 september, 2017|0 Comments

Van gevorderden tot ik-kom-net-kijken-ondernemers; voor iedereen die zich hier in herkent was het ViZi event op 12 september waardevol. Alle gasten gingen naar huis met een hoofd vol zelfkennis en een uitgesproken ambitie voor over 5 jaar. Dat uitspreken is belangrijk, want wat je hardop zegt, brengt je een stap dichterbij. Kijk ook de ViZi-vlog!

De netwerkspellen hadden als doel om je talenten en potentie helder te maken. Dat gaat nu eenmaal het makkelijkst met anderen, want die hebben geen last van jouw (valse) bescheidenheid.

Wie ben jij?
Netwerkspel één ging over archetypes. Op basis van intuïtie kozen anderen voor jou een archetype uit. Dat kon variëren van ‘Verzorger’ tot ‘Rebel’, van ‘Creator’ tot ‘Held’ of van ‘Verleider’ tot ‘Tovenaar’. Het was óf een bevestiging van hoe je denkt dat je bent, of een verfrissend beeld van hoe de ander je ziet.

Wie bewonder jij?
Voor het tweede netwerkspel kozen de ondernemers hun rolmodel; een bekende acteur, presentator of invloedrijk persoon. Floortje Dessing, Nelson Mandela of Bridget Jones. De les die we hieruit konden halen was dat de eigenschappen die je bewondert in die persoon, die bezit je zelf ook. Goed nieuws dus! Mocht je die eigenschappen nog niet bij jezelf herkennen, ga op zoek, want ze zitten er echt.

 

Denk groots
Tot slot mochten we deze wijze lessen over wat we in onze mars hebben omzetten in de ultieme toekomstdroom. We mochten groots denken. Sien Poll ziet zichzelf over 5 jaar zo: “Reflexintegratie is een begrip in Barendrecht en omgeving, nadat ik de opleiding tot core specialist in de reflexintegratie heb afgerond.” Petra Regoort voorspelt dat haar bedrijf Naar Financiële Vrijheid dan een goed draaiende freelance organisatie is.

Ook Kitty Verhagen sprak zich duidelijk uit: “Over 5 jaar is het coachings- en trainingstraject van Sub Rosa Balance een begrip in de Benelux. 100 succesvolle ondernemers heb ik naar volle tevredenheid geholpen naar balans in hun leven, waardoor hun lichamelijke, geestelijke en financiële gezondheid overeenkomen met hun droom.”

 

Als intermezzo mochten we melige foto’s maken, inclusief snorretjes, brillen en andere accessoires. Gelukkig had Joke Bastinck van Kimik Relatiegeschenken snacks gesponsord, want van al dat nadenken over jezelf krijg je trek.

Regel je zaken slim
In the spotlight stonden Barbara Stoopman en Petra den Hollander met hun gezamenlijke bedrijf Live-Events. Beide komen regelmatig vrouwelijke ondernemers tegen die hun financiële en juridische zaken niet goed hebben geregeld. Barbara: “Vrouwelijke ondernemers leunen daarbij nog te veel op hun partner.” Petra ziet het bijvoorbeeld bij scheidingen misgaan als dat soort zaken niet goed zijn geregeld en vastgelegd. Daarom biedt het duo een Life Check aan, die voor ViZi ondernemers 69,- euro kost in plaats van 89,-.

Barbara heeft overigens grote ambities met Life-Events: “Het is een begrip geworden en Petra en ik hebben inmiddels samen een gaaf kantoor pand gevonden waarin we beide fijn werken en waar onze partners terecht kunnen voor gesprekken met klanten.”

Wie is de nieuwe Roos?
Wie ook in het zonnetje werd gezet was Roos Anemaet. Na het opzetten van de nieuwe ViZi website en het aanslingeren van alle communicatie binnen en buiten ViZi stopt ze als bestuurslid. Joke Norendaal is de nieuwe Roos.

Kortom, Theater Walhalla bood deze avond podium voor een powerboost aan onszelf en aan ons bedrijf. Tip: beschrijf jouw droom in de reacties onderaan dit artikel en lees over 5 jaar terug of het gelukt is.

Bekijk alle foto’s op Facebook

  

 Bekijk de ViZi-vlog!

About the Author:

Lindemarie Jongste
Ik schrijf pakkende persoonlijke profielen die raken. Daarmee val je op, overtuig je en blijf je hangen. Voor Linkedin of voor je website.

Leave A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.