Sla een nieuwe weg in met de poldercoach

Sla een nieuwe weg in met de poldercoach

By | 2017-04-24T16:05:31+00:00 24 april, 2017|0 Comments

Wandel mee tijdens de Nationale WandelCoachDag op zaterdag 20 mei.

Een leuke gelegenheid om kennis te maken en te genieten van de polders in Het Buijtenland van Rhoon. Ik vertel je dan graag meer over mijn werkzaamheden als organisatiecoach en het mooie polderlandschap.

Wandelend coachen heeft naar mijn idee alleen maar voordelen. Je bent in de buitenlucht, de natuur werkt rustgevend, je komt in beweging en er ontstaat ruimte voor nieuwe ideeën. Sla met mij een nieuwe weg in en geef je op via www.step2advice.nl

Just take the first step!

Tot ziens, Mieke van Ginkel-van Maren, Step2advice

About the Author:

Mieke Van Ginkel-Van Maren

Dé organisatiecoach voor management en organisatie.

Leave A Comment