Hoe maak je jezelf zichtbaar? Welke do’s en don’ts zijn er als je meer in de publiciteit wil komen? Hoe krijg je free publicity? Op dinsdagavond 15 april vanaf 19.15 uur geeft Janneke van Heugten, oprichter van mediaplatform VIDM, een presentatie met workshopelementen over zichtbaarheid en publiciteit. Janneke leert ons hoe je als ondernemer meer kan gaan verdienen door zichtbaar te worden in de media. Een leerzame ViZi-avond die je zeker niet wilt missen!

Twee bruisende locaties
De bijeenkomst vindt plaats op twee locaties in het bruisende Westelijk Handelsterrein in Rotterdam; The Hospitality Club en bij ViZi-lid Els Sondermeijer, Reisbureau Buitenlandsche Zaken.

Programma  

19.15 – 19.30 uur: ontvangst bij The Hospitality Club

19.30 uur: welkom door Mariëlle van de Erve

19.40 uur: bedrijfspresentatie The Hospitality Club

19.50 uur: ViZi-lid Daniëlle de Wilde in the spotlight

19.55 uur: Janneke van Heugten over free publicity:
Hoe maak je jezelf zichtbaar? De do’s & don’ts

20.50 uur: naar Buitenlandsche Zaken

21.00 uur: presentatie Reisbureau Buitenlandsche Zaken

21.05 uur: uitwisselen free publicity-ervaringen

21.25 uur: dankwoord door Mariëlle van de Erve

21.35 – 22.30 uur: netwerkborrel

Meld je snel aan… en neem een introducé mee!
Op 5 maart deed Mariëlle een oproep aan alle leden om op 15 april een introducé mee te nemen! Ken je een ondernemende dame die voldoet aan het ViZi-profiel? Stuur deze vooraankondiging en de uitnodiging die volgt door! Iedere onderneemster of zelfstandig adviseur in loondienst uit Barendrecht, Albrandswaard én de Hoeksche Waard is van harte uitgenodigd om vrijblijvend een bijeenkomst te bezoeken. Wel vooraf even aanmelden bij het secretariaat/Ingrid Haan. Tot 15 april!